Tehnički kutak > Tuning skutera

sf 2 , centralni feder, premekan?

<< < (3/4) > >>

J.U.R.C.A:
ja neznam jel to uobicajeno ili nije za peugeot ali njegov feder se sa dva prsta stisne do kraja . govorim o serijskom federu.dali je to normalno na peugeot ima?

nisam do sada imao iskustva sa peugeotima pa eto da i ja postavim pitanje :) haha.

marko_zg:

--- Citat: Damir91 - 05 Kolovoz, 2009, 17:02:08 ---takodje imam sf2 i zx, dobar start ali losa brzina. Koje su dimenzije rolnica da bi znao trazit? znaci moram i diznu vecu?

--- Kraj citata ---

jel si stavio rolice koje si dobio uz auspuh, koju diznu imas ?

Damir91:

--- Citat: marko_zg - 05 Kolovoz, 2009, 17:17:20 ---jel si stavio rolice koje si dobio uz auspuh, koju diznu imas ?

--- Kraj citata ---

E kad bi ja to znao, takav je uzet prosli vlasnik ga je radio. Uzet cu kais za pocetak i rolnice samo ne znam koje su im dimenzije a i ne znam koja tezina odgovara na zx.

dino73n:
Rolice za pezo su 16X13 i tezina od 6,5 do 7,0 kako kojem bolje godi.

marko_zg:

--- Citat: J.U.R.C.A - 05 Kolovoz, 2009, 17:04:57 ---ja neznam jel to uobicajeno ili nije za peugeot ali njegov feder se sa dva prsta stisne do kraja . govorim o serijskom federu.dali je to normalno na peugeot ima?

nisam do sada imao iskustva sa peugeotima pa eto da i ja postavim pitanje :) haha.

--- Kraj citata ---

ajde sad svi vi kaj imate serialu i zx na pežoima odgovorite na pitanje !! fala cijenim to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju