Tehnički kutak > Tuning skutera
Longija - ne pali
paux:
imao sam i ja takvih problema prije 2 tjedna samo što sam ja morao zakurblati par puta i upalio bi. rastavio čok i sastavio i par dana palio je bez problema,sad opet sere
djsmola:
--- Citat: paux - 03 Kolovoz, 2009, 16:20:55 ---imao sam i ja takvih problema prije 2 tjedna samo što sam ja morao zakurblati par puta i upalio bi. rastavio čok i sastavio i par dana palio je bez problema,sad opet sere
--- Kraj citata ---
Ja sam ga rastavio i sastavio al nista ;D , uspio sam ga upalit kad sam izvadio cok van,al se sad gusi i nece da ide... :icon_biggrin:
djsmola:
Nije do coka,kupio i promjenio sad vise nece ni da mrdne a ne da upali.... karburator ociscen, sad neznam sta je
Kad ulijem malo goriva u karb on upali i odmah se ugasi
paux:
--- Citat: djsmola - 04 Kolovoz, 2009, 11:30:08 ---Nije do coka,kupio i promjenio sad vise nece ni da mrdne a ne da upali.... karburator ociscen, sad neznam sta je
Kad ulijem malo goriva u karb on upali i odmah se ugasi
--- Kraj citata ---
kad upali, dali ti okretaji odu u nebesa ili su normalni? jesi provjeerio dali ti baca gorivo u karb?
djsmola:
Normalni... radi cca 1 sekundu i odmah se ugasi....Kad sam skidao karb bilo je u njemu goriva,sad neznam,nisam gledao...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju