Tehnički kutak > Tuning skutera
Peugeot SF2 - par tehničkih pitanja i problema,prijedlozi?
bongo_vk:
Hvala svima na brzim odgovorima, probat cu prekosutra nabaviti dijelove pa da vas još
pitam neke sitnice.
@J.U.R.C.A -
--- Citat: ---Remen bi trebalo promjeniti jer nigdje ne spominjes koliko kilometara ima svekupno motor!
--- Kraj citata ---
ej da budem iskren ne znam ni ja koliko je presao sa ovim trenutnim remenom.Motor je `02 .g. i sveukupno je presao oko 14 k km
--- Citat: ---sto se tice ovih rupa u ubrzanju problem je u remenu plus u federu kontrasta!
--- Kraj citata ---
to sam i ja pretpostavio ali nisam ja bas na ti sa tim stvarima pa sam odlucio ipak potraziti savjete iskusnijih ;) thx
@Drnda-1 -Kakvi su serijski federi centralni i kuplunga kod SF2?Pitam jer pretpostavljam da je centralni bijeli...a kod mene je zuti pa da znam što trebam nabaviti ;) Planiram uzeti ove sto je "J.U.R.C.A" savjetovao a vidim da i ti imas SF2 pa najbolje znas
--- Citat: ---Novi Bijeli feder kontrasta od malossija pod ovim kodom 2912658.W0
i male malossi federe kvacila pod ovim kodom 29 9605 i iz tog seta staviti zelene!!
--- Kraj citata ---
@ivanm -Koje rolice mislis da je najbolje uzeti?Planiram Polini ili malossi jer vidim na forumu da ih se hvali na veliko a i gledao sam malo karakteristike i vidio da peugeot-ove orginalne imaju zeljeznu jezgru i da su losije...
I sto mislis dali staviti rolice od 7.5 grama kao sto predlaze"Drnda-1" ili da stavim nesto visu gramazu (kod mene je u pitanju stari serijski auspuh kao ovaj na slici a i imam zablokirani CDI)
remen ide novi serijski jer vidim da svi savjetujete to,i nova svjecica isti tip koja je i bila.
kad nabavim to krecemo sa zamjenom pa ce vjerojatno biti jos pitanja,hvala na odg.i savjetima :icon_thumright:
Drnda:
seriski federi neznam koje su boje, u mene nema boje na njima.... seriski centralni je crvene boje, ali nemoj uzeti malossi crveni nego seriski bas... bando remen novi, dobar je..serijske rollice su 7.9 graa i jako je trom skut , tako da bi ja stavio izmedju 7 i 7.5 grama, brzinu ocekuj oko 85 kmh, uz odlicno ubrzanje i odrzavanje brzine uzbrdo, u mene je tako, sa 2 osobe na uzbrdici mislim da je 7 ili 9% ide 55 kmh....
dino_sk:
e sam da velim svaka cast za ovako detaljno objasnjenje a ne ko neki samo natuknice stave :notworthy: :notworthy:
:icon_thumright:
bongo_vk:
--- Citat: Drnda-1 - 04 Kolovoz, 2009, 23:04:13 ---seriski federi neznam koje su boje, u mene nema boje na njima.... seriski centralni je crvene boje, ali nemoj uzeti malossi crveni nego seriski bas... bando remen novi, dobar je..serijske rollice su 7.9 graa i jako je trom skut , tako da bi ja stavio izmedju 7 i 7.5 grama, brzinu ocekuj oko 85 kmh, uz odlicno ubrzanje i odrzavanje brzine uzbrdo, u mene je tako, sa 2 osobe na uzbrdici mislim da je 7 ili 9% ide 55 kmh....
--- Kraj citata ---
thx ;) :icon_thumright: rolice onda idu 7 ili 7,5 grama ovisno koje ce biti dostupne u trgovini
mr_krhac:
svi su ti vecinom pravilo rekli promijeni rolnice ja sam imao taj problem na vivacity peugeot i krajnja mi je opala za 10 km/h rolice promijenio sve super znaci rolnice,remen mislim da ne trebas mjenjati kod mene je 17mm vec duuugo vremena i super ide i svjecicu promijeni :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju