Tehnički kutak > Tuning skutera
TP trophy klip
X-Spirit:
--- Citat: Crazy Kuree - 29 Kolovoz, 2009, 03:07:35 ---dell 17.5 mu i jest seriski ali ID koji nije za kit najbolji, bolji je malossi dellorto 17.5 ali kad se uzima novo 19 ili 21 se traži
--- Kraj citata ---
nema on 17.5, pogledaj koje je godiste, tad su se ugradivali dellorto 12, a ako vec kupuje 17.5 nek stavi malossijevo pakiranje, jer je serijski 17.5 jedno ogromno smece, imao sam oba i razlika je nebo i zemlja...
R@kija:
da da na malossijev sam i mislio 17,5.. 19 ili 21 nije potrebno stavljat
animatrix:
mene zanima koliko bi dosao 47,4mm klip za malossi sport? moze li se nabaviti kakav zamjenski (na naglasku na jeftiniji :icon_biggrin: ) klip?
R@kija:
--- Citat: animatrix - 29 Kolovoz, 2009, 10:44:18 ---mene zanima koliko bi dosao 47,4mm klip za malossi sport? moze li se nabaviti kakav zamjenski (na naglasku na jeftiniji :icon_biggrin: ) klip?
--- Kraj citata ---
--- Citat: animatrix - 29 Kolovoz, 2009, 10:44:18 ---mene zanima koliko bi dosao 47,4mm klip za malossi sport? moze li se nabaviti kakav zamjenski (na naglasku na jeftiniji :icon_biggrin: ) klip?
--- Kraj citata ---
nazoves sada auto bil i pitas ljepo..ne vidim problem???
neznam za zamjenski jel ima..
samo znam koji pase zamjenski u mhr replicu ac pia...i to puno jebeniji klip!!
efz:
Nema u Auto bilu, niti ce narucivati vise ove godine (berem tako kazu) frend pitao prije par dana (trazio je za bolcnu 10)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju