Tehnički kutak > Tuning skutera
x9 problem sa paljenjem
SlowRider:
--- Citat: sanatorium - 02 Kolovoz, 2009, 20:53:42 ---ej dali je ovo OK za 2T motore : znaci imam kymco super 9 i ako stoi duze vreme ( 1 ili vise dana ) malo teze pali ( vergla 4-5sek ) i upali i posle radi OK i pali na prvu
--- Kraj citata ---
ja bih rekao da je to tipicno za masine kakve koristi kymco i peugeot. Minarelli pali iz prve, dugotrajno kurblanje ne postoji ako je takva masina u redu.
mate123:
--- Citat: mrcina - 02 Kolovoz, 2009, 20:41:03 ---bočna nogica ima prekidač te ti tu može biti uzrok. kad ugasiš skuter i kad ti neče upaliti nemoj ga stavljati na centralni nogar več samo spusti pa zaklopi bočnu nogicu i mislim da buš sredio problem.
taj prekidač zna prcati večinu skutera i motora.
--- Kraj citata ---
ok stari probam čim idući put zašteka,evo večeras cijelu večer bez problema.
mate123:
ne nije do nogare,ja je spustim i vratim ali motor ne pali tek kad ga dobro zabacim na centralnu nogaru da se zdrma upali,ne znam šta bi jedno vrijeme bi to radio svako 2-3 dana a sad pri svakom stajanju,zanimljivo da motor zimi uopće nema ovaj problem? ???
J.U.R.C.A:
dali vrti alnaser i samim time masinu ili uopce ne reagira na start gumb dok nije na nogari?
mate123:
--- Citat: J.U.R.C.A - 03 Kolovoz, 2009, 16:29:57 ---dali vrti alnaser i samim time masinu ili uopce ne reagira na start gumb dok nije na nogari?
--- Kraj citata ---
ne reagira na start gumb uopće,znači ne vrti ništa,ja mu dam kontakt lampica na komjuteru od ulja se malo zagasi i nista.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju