Općenito > Generalno o skuterima

ciji skuter ima najvise prijedjenih km

<< < (3/13) > >>

zipst:
ja san ja dobija sa 12000, vozija stariji covik, nikad priko pola gasa, kad san ga dobija, posli jedno 2 tjedna san triba malo zategnit maticu od zadnje koc koja je bila zavidana do tad jedno 5mm. pitam ovoga kad je mijenja pakne i plocice, kaze on- nikad :headbang: (a pr. plocice su bile potrosene niti do pola :toothy10:)

zipst:

--- Citat: dino gp1 - 31 Srpanj, 2009, 21:32:04 ---Još deset pa da sa sto hiljada kilometara ode u zasluženu mirovinu :laughing11:

--- Kraj citata ---
nepada mi napamet, u planu mi je nesto gadno s njim i tek onda pocinje prava voznja  :joks: :biker2:

shegy:
moj ujak ima yamahu spy kupio ju novu 98 i ima preko 50 000km ali se nezna tocno
ukratko 99 god je vracao sat sa nekih 20tkm  jer ju je mislio prodati vrati na 10tkm onda napravi do 20tkm i ponovo vracao jer ju je ponovo mislio prodati na 15tkm i tad mu pukne sajla... to je bilo 2000 god i nikad nije kupio sajlu! a od te 2000 god se redovito vozi svaki dan i vece ture i ovako male...tako da ima preko 50 tkm sigurno!
nikad nisu mjenjane ni karike i niti je ikad skidan cilindar!  skuter ide ko zvjer (za 50 kubika serijalu)  a izgleda kao da je juce izasao iz tvornice!
mogu ga poslikati i staviti slike! ako ima zainteresiranih

SlowRider:
Ljudi uglavnom bjeze od pedesetica koji imaju puno km, rekao bih da je granica dobrog ukusa do nekih 15 000km, ako i toliko, ali na ovom forumu ima nekoliko skutera koji imaju pomalo neugodne i zabrinjavajuce brojke na cukici, a izgledaju odlicno.

Danas sam vidio runnera koji je neki dan kupljen, "samo 7xxx km" , godiste 2001, skuter izgleda kao sredstvo za padanje, a ne za voznju, diht mase posvuda...

stuntjunkie:
moj derbi rambla 125 je presao............197km,ima jos dosta kilometara da se predje da bi bio u ovoj temi :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju