Tehnički kutak > Tuning skutera

runner 99 godiste pitanje dijelovi

<< < (3/4) > >>

SlowRider:
Sto se mene tice, za kvacilo i zvono. To mi se cini kao najdugotrajnije na skuteru, znaci jednom kupim posteno i miran sam, jer ovakvim tempom mogu napraviti sigurno 100 000km... iako to ovisi o okretajima na kojim skuter krece, kod mene je to oko 5000rpm.

dino gp1:

--- Citat: zokizo - 01 Kolovoz, 2009, 00:24:52 ---gledao danas za ovo RMS racing kvacilo i RMS zvono,,, kvacilo 320kn a zvono 150 mislim da ce se to ubrzo mijenjat

--- Kraj citata ---

Cijena je jako dobra, to se isplati uzeti :)

zokizo:
malo sam citao tu po forumu i vidio da je to RMS kvacilo dosta dobro bar su tako rekli pa sam i odlucio uzet ga ,btw dolaze i druga kvacila u obzir a moze i neki prijedlog za kvacila, imam u planu malo pojacat skuter pa nebi htio da uzmem neko kvacilo pa da kasnije ono bude usko grlo nebi niti neko lose niti neko odlicno neka zlatna sredina

gledam cijene torq-a i sta je moguce da taj naizgled jednostavan komad zeljeza kosta 700kn??????

gokiSP:
uzmi rms zvono i kvacilo i neces pogrijesit..

dino gp1:

--- Citat: zokizo - 01 Kolovoz, 2009, 17:14:33 ---malo sam citao tu po forumu i vidio da je to RMS kvacilo dosta dobro bar su tako rekli pa sam i odlucio uzet ga ,btw dolaze i druga kvacila u obzir a moze i neki prijedlog za kvacila, imam u planu malo pojacat skuter pa nebi htio da uzmem neko kvacilo pa da kasnije ono bude usko grlo nebi niti neko lose niti neko odlicno neka zlatna sredina

gledam cijene torq-a i sta je moguce da taj naizgled jednostavan komad zeljeza kosta 700kn??????

--- Kraj citata ---

Ako si zainteresiran imam ti ja novu deltu za prodati :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju