Općenito > Maxiskuteri
auspuh za vxr
kush:
--- Citat: gun_rider - 16 Kolovoz, 2009, 21:23:47 ---kucelj ružan? baš ima lipih modela...i za male pare...a složi ti isto šta i deak i serđo i svi ostali...isti k**ra*...ja bi njega uzea s obzirom na cijenu :icon_thumright:
kakav ćeš zvuk, izgled, oblik...sve se lako dogovoriš s onim ko ti radi auspuh...tako da :)
ako te zanimaju performanse...imaš leo sbk i 4roada...ali tribaš i imat koju kunu više za ovo :)
--- Kraj citata ---
sbk ima za vxr?
seba:
ovako serdarević ako niste znali radi auspuhe po licenci akrapoviča,tako da mislim nije uopce upitna kvailiteta,prejebeno meni izgleda a i cuje se dosta dobro
za clanove foruma mogu dobit spuh jeftinije nego u trgovini jer mi je jedan prijatelj iz dobar sa serdom,pa mogu dobit popust,koliki to jos ne znam.
ako nekog zanima pa se raspitam,ali mislim da onaj trioval dobim za manje od 2000kn
greenlite:
--- Citat: kush - 17 Kolovoz, 2009, 18:37:54 ---sbk ima za vxr?
--- Kraj citata ---
da
Nikon:
--- Citat: seba - 17 Kolovoz, 2009, 18:43:47 ---ovako serdarević ako niste znali radi auspuhe po licenci akrapoviča,tako da mislim nije uopce upitna kvailiteta,prejebeno meni izgleda a i cuje se dosta dobro
za clanove foruma mogu dobit spuh jeftinije nego u trgovini jer mi je jedan prijatelj iz dobar sa serdom,pa mogu dobit popust,koliki to jos ne znam.
ako nekog zanima pa se raspitam,ali mislim da onaj trioval dobim za manje od 2000kn
--- Kraj citata ---
pa inace ga naplacuje 1900
mozda ti ga spusti na 1600 al opet polu granu naplacuje 50 eura
sra mi je da mu je tesko radit granu, puno materijala bla bla...
nazva deaka kaze lik ma to je malo vise materijala, nije uopce problem sve ok ide u cijenu auspuha
toliko o serdi :dontknow:
gun_rider:
--- Citat: seba - 17 Kolovoz, 2009, 18:43:47 ---ovako serdarević ako niste znali radi auspuhe po licenci akrapoviča,tako da mislim nije uopce upitna kvailiteta,prejebeno meni izgleda a i cuje se dosta dobro
--- Kraj citata ---
odakle ti te pi*darije o licenci? :icon_scratch:
ful pritičan top, rupasta cijev oko nje vuna...koja tu pamet za složit? trioval sa karbon kapom 2100kn, sa običnom kapom nešto jeftiniji...
ima sbk za vxr, mislim oko 2500kn, u trstu ispod 2000kn...kad se već ima para ja bi nadoda koji kunu više za sbk komplet sa granom, db killerom, homologacijom bla bla :icon_thumright: i zvuk je strava
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju