Tehnički kutak > Tuning skutera

kvar na stalkeru HITNA pomoc

(1/3) > >>

bale7:
E ovako stvari stoje....imam Gileru Stalker serijala.... motor  ima cca 7000km...i problem je sljedeci: vozim se bez problema ali kad stanem i ugasim ga zna mi se dogodit da nece upalit jedno vrijeme.....gledal sam na svijecicu jel baca iskru i neki put baci neki put je nema uopce..... :icon_scratch: :icon_scratch:ajd ako je ko imal ovakav problem  nek napise kak ga je rijesil ...... :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Benjamin:
prije bi rekao da te muci cok...ak imas elektricni mozda je riknuo pa nema dobru smjesu za paljenje.

A to kaj si gledao iskru vjeorjanto si izvadio svjecicu i verglao prislonjeno na masu..pa si mozda odvojio malo ili nes pa ti nije bacilo iskru.

Ali ak je stvanro problem u struji onda spojevi neki ili mozda namotaji su problem..bobina sumnjam kadm otor upali i onda radi i vozis se.makar i na struju sumnjam onda da je problem..prije neki spoj.

bale7:
ne to s iskrom nije mi se odvojil sigurno nego je ono baci iskru pa onda nekih 7-8 puta nista pa onda baci i tak....a neznam sada ti spojevi nije nigdje da su žice  oguljene il nkj...cok je elektricni al neznam to bi trebal drugog stavit onda?  :sad1:

Neznam jel to moztda ima veze s tim al kad sam ga kupil imal je nekih 250 km i imal je ˝kvar˝ crkaval je u voznji te je nakon nekolko min zapalil a to je prestalo na nekih 900 km.... :dontknow:

Benjamin:
neznam onda ocito nes do struije...ili namotaji ili bobina...probaj od nekog posuditi bobinu pa probaj s njom..to je lako zamjeniti ak ne onda probaj namotaje.

Ali prije svega probaj promjeniti svjecicu kabel i lulicu da tam ne dolazi do prekida negdje.

bale7:
svjecica nije....kabel budem probal....eh imal je frend stalkera  al se ne vozi jel je kupio ktm-a....al njega isto paljenje hebe mislim da mu nece uopce....nezz dal da ga furam u servis ili ne star reko da ce ga u servis odpeljat....probat cu s namotajima....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju