Tehnički kutak > Tuning skutera

Diskusija o kočnicama

<< < (11/14) > >>

MotoManijak:
to sam cuo da su kocnice na starijim modelima nrg-a bile puno bolje nego na ovima sada

bijesna glista:

--- Citat: MotoManijak - 31 Srpanj, 2009, 16:03:47 ---to sam cuo da su kocnice na starijim modelima nrg-a bile puno bolje nego na ovima sada

--- Kraj citata ---

Ma sta ce ti ono kocnice?Pa sve je bilo bolje i kvalitetnije na starim modelima.....Ovo danas je samo šminka,upakiraj g#vn% u fini celofan i skupo ga prodaj...........

Iwo SR Tuono:
Ma u Rijeci nas peglaju za dijelove samo tako, ja sam Carbone Lorraine prednje platio 105, a zadnje isto tako negdje 140, jesu one kvalitetne i sve ali meni prednje pločice traju 5500km, i opet sam uzeo neke spare bike, mrtva marka za koju nisam ni čuo a naplatio ih je kao CL...sreća pa zadnje mogu trajat i po 10-ak tisuća km inače bi samo na kočnicama bankrotirao  ::)

dino gp1:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 31 Srpanj, 2009, 19:37:31 ---Ma u Rijeci nas peglaju za dijelove samo tako, ja sam Carbone Lorraine prednje platio 105, a zadnje isto tako negdje 140, jesu one kvalitetne i sve ali meni prednje pločice traju 5500km, i opet sam uzeo neke spare bike, mrtva marka za koju nisam ni čuo a naplatio ih je kao CL...sreća pa zadnje mogu trajat i po 10-ak tisuća km inače bi samo na kočnicama bankrotirao  ::)

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

Jednostavo se ne isplati kod nas kupovati a ma baš ništa, sve je skuplje za 20+%  nego kod nekoga sa foruma. :angry7:

gokiSP:
kako ja uvijek iskemijam neki popust bilo gdje... :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju