Tehnički kutak > Tuning skutera

Diskusija o kočnicama

<< < (7/14) > >>

ivanm:
znači kaj, u Piaggio centru se prodaju ferodo? jer ove original su teška katastrofa... znači to, malossi ili rms?

bijesna glista:

--- Citat: ivanm - 30 Srpanj, 2009, 17:23:05 ---znači kaj, u Piaggio centru se prodaju ferodo? jer ove original su teška katastrofa... znači to, malossi ili rms?

--- Kraj citata ---

Ma kakav malossi?Mnogi misle da je malossi bolje i kvalitetnije,no kada je kod kočnica riječ to nije istina.Ja sam ih kupio i naspram originalnih su kočile skoro upola slabije.Malossi je proizvođač sportskih tuning djelova,pa u skladu sa tim proizvode i ploćice koje su namjenjene za pistu tj. bolji odaziv imaju na večoj radnoj temperaturi koju tesko mozes nabiti vozikanjem po gradu,sa druge strane originalne piagio ploćice nisu namjenjene za natjecanje i njima je potrebna mnogo manja radna temperatura da bi dobro koćile.Neki dan sam napokon sahranio prednju i ponovno kupio original,platio 110 kuna i bas mi fino koći čak i na skroz hladan disk........Eto pa ti kako želiš,al ako su ti čeljusti kineske onda bolje daj na trznicu da kupuješ polovne brembo čeljusti i fino si to zamjeni u paketu sa novim ploćicama.........

gokiSP:
piaggio prodaje ferodo plocice i cak u neke modele ih i ugraduje...

ivanm:
ma neću skidat čeljusti sa skuta koji ima 9000 km i vožen je dve sezone i stavljat stare koje treba servisirati..
trebam mekše pločice, dakle da probam rms ili ferodo ak ima u piaggio dućanu..

gokiSP:
ja sam imao brembo celjusti koje su imale preko 40 000km i nisu nikad otvarane i radile su savrseno.. :dontknow: ja preporucam ferodo..rms neznam kakve su jer nisam nikad imao..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju