Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Piagio zip 100 4T
bijesna glista:
Ajde molim vas da mi frend vise nekuka sto mu motor ide 60 km/h sta se da napraviti na ovome smeču da ide malo brze.....opce je poznato da taj ZIP nema blokade i da ide ko leš,a javna je tajna da je ta masina jednostavno tako konstruirana i da nema nijedan trik kako ju namoliti da povuče barem do 90 km/h.Ako itko ima iskustva sa ovim ili bilo kakav prijedlog molim vas pomozite jer kad krenem nagdje sa kolegom redovno ga izgubim u retrovizoru,pa se on naljuti i onda udara nogom i čekićem po svom zip-u.........Znam samo da pri samom startu masina bolesno povuće ali to se dogadja samo u prva 2-3 metra i onda kao da mu remen proklize i jednostavno ide ko baotijan.......
sanatorium:
--- Citat: bijesna glista - 30 Srpanj, 2009, 05:50:58 ---Ajde molim vas da mi frend vise nekuka sto mu motor ide 60 km/h sta se da napraviti na ovome smeču da ide malo brze.....opce je poznato da taj ZIP nema blokade i da ide ko leš,a javna je tajna da je ta masina jednostavno tako konstruirana i da nema nijedan trik kako ju namoliti da povuče barem do 90 km/h.Ako itko ima iskustva sa ovim ili bilo kakav prijedlog molim vas pomozite jer kad krenem nagdje sa kolegom redovno ga izgubim u retrovizoru,pa se on naljuti i onda udara nogom i čekićem po svom zip-u.........Znam samo da pri samom startu masina bolesno povuće ali to se dogadja samo u prva 2-3 metra i onda kao da mu remen proklize i jednostavno ide ko baotijan.......
--- Kraj citata ---
pa ako mu remen proklizava nek stavi novi i 0.5g lakse rolne i trebalo bi bolje da ide
naztee:
je li probao pogledati šta je sa blokadom CDI-ja...
Kod mene je 50 4T i ide po satu 70 ako ima pravca...
exfreerider:
Frend ima fly 100 ista mašina i ide mu 80 i sitno tako da kod tvoga nešto nije ok
koliko remen ima km najvjerovatnije da je istrošen i rastegnut
Nex01:
cekaj malo, jel te zanima da ide malo brze ili zelis bas tunirat taj zip?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju