Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner,Krb.Sta jos da pokusam?!

<< < (3/7) > >>

Ceki21:
daj prvo napisi koji setup imas i kakav airbox, red sponge i to

Rossi:

--- Citat: Ceki21 - 30 Srpanj, 2009, 09:47:57 ---daj prvo napisi koji setup imas i kakav airbox, red sponge i to

--- Kraj citata ---
setup je sport70,yasuni r,karb je 17.5 A7 igla ...S6Hpc,Delta+crveni federcici+ljubicasti centralni+torsion controler,Multivar+61,Wingbell,Kevlar,airbox je serijski izvadjena lulica napolje i redspoonge....nije preradjivan airbox nista ....

Rossi:

--- Citat: Crazy Kuree - 30 Srpanj, 2009, 04:51:23 ---tu bi mogo bit problem... pogotovo ako na 70- 80 km/h dobro prima gas onda je sigurno

--- Kraj citata ---
evo odo sad da probam sa gljivom kako ce radit,da probam ako nadjem sa manjom ler diznom....i probat cu druge lamelice stavit ...imam onaj set karbonitni od malossija ...pa ok ce bit za probu..

Ceki21:
recimo da imam relativan setup ko tvoj
ali imam veci airbox, red sponge, 17.5, igla na 2. zubu odozgo, 86 diza i radi super
samo kaj trosi radi te sugave igletine, sad sam posudil dellorto 19 i budem njega stavil gore
a kakve lamele imas i u kojem su stanju ?

bijesna glista:
Nevjerujem da ces nest postić sa gljivom jer je očito da karb prima previse zraka,to buuuuu mi je jako poznato i kad god sam to cuo na nekom scoot-u uvjek je bilo da prima previše zraka.Kakva je svjećica?Postavi sliku ovdje da svi mozemo lijepo vidjeti.Ako ti nije nista sa karbom onda moraju biti lamelice PAZI na otklon,meni se razjebale nove malossi carbon lamele 3. dan al nisu pukle nego je samo jedna strana desne lamelice imala otklon za otprilike 1 milimetar dakle izvitoperila se.To obavezno pogledaj dali dobro nalježu na usisnik jer to zna puno značiti i moze prouzrokovati takve pi*darije,jos ako osjetis da ti je potrosnja skočila onda je definitivno to.......

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju