Tehnički kutak > Tuning skutera
Cukica vs GPS
SlowRider:
--- Citat: luna500rr - 30 Srpanj, 2009, 13:32:17 ---Jucer smo ja, @zmijavci i @sunt_master ustelavali nekog silverstona. Silverstonu sat mjeri do 65, a kad on ide 55, na mojoj luni 63, na SF2 65 ???
--- Kraj citata ---
e ovo je istina za silverstone. Skinem ja blokade(u) sa silverstonea i vozim se iza njega, na mojoj cuki je pokazivalo preko 65km/h i kazem dobro ti ide taj silverstone, a on jedva nabrao 60km/h. :toothy3:
izmjerio sam i svoj base setup, ali nisam dobro izmjerio, uglavnom tocno oko 100tke. Ali nikako da ubacim prijenos koji podize crtu na variomatu za nekih 3-4mm.
3alfa3:
--- Citat: dino_sk - 30 Srpanj, 2009, 14:36:42 ---mislim da bi se iznenadio kad bi uzeo gps koliko laže :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Pa i ne.
104 bi mogao imati. On ima Yasuni R i preradjeni Polini Sport. Ako ima 11000 na krajnjoj, onda je to 100+ kmh
SlowRider:
Uskoro cu izmjeriti aeroxa sa starijim modelom cukica, one koje su gravirane do 120, te su nesto realnije od ovih novih.
Jedino prijevozno sredstvo koje je do sada pokazivalo isto kao GPS je ZETov bus, novi MAN.
dino_sk:
--- Citat: SlowRider - 30 Srpanj, 2009, 21:32:12 ---Uskoro cu izmjeriti aeroxa sa starijim modelom cukica, one koje su gravirane do 120, te su nesto realnije od ovih novih.
Jedino prijevozno sredstvo koje je do sada pokazivalo isto kao GPS je ZETov bus, novi MAN.
--- Kraj citata ---
e kad si vec spomenuo te cuke do 120, imam jako negativno iskustvo s njima
tu neki stari tjuner u sisku , ima sporta i zx-a gore i tu mi nes koliko ide ovo ono veli 120 ::)
ja onak s ćuđenjem reko aj dobro i tak jedan dan on i majic_sk na crtu , ovome na roxu kazaljka na 120 a majic ga prelazi sa svojim skuterom sa nekih 95 , i tak je ovaj s roxom u kur*u od tada ni nevozi se vise , al bitno da je gljiva bila gore pa se derao ko blesav pa je mislio da idee :toothy9: :toothy9:
smmania:
kompa moj novom runneru je smijesno kako kaze ima frend do 90 aj ok al poslje samo skace i to jos 50-ka i due+athena spuh malo 130 pa 140 pa 160 pa opet 102 pa dalje pa dalje to je smijesno neki dan se vozio :toothy12: :toothy12: :toothy12:
al motor fino ide ,ide nekih 105 tako nesto stim da ima samo dueta ,rhq,multivar,athena,kevlar
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju