Tehnički kutak > Tuning skutera

Cukica vs GPS

<< < (5/7) > >>

DeLUX:
ma motor je na mjerenju bio u savršenom stanju sa 5 rolica i puknutim klipom, ali ništa strašno  :dontknow:  :toothy12:

ivanm:
moj nrg ima relativno precizan sat, nikad nisam uspoređivao, al sa gus kitom ide po ravnom oko 104 km/h max, što je realno za očekivati tak da vjerujem da je precizan..

luna500rr:
Jucer smo ja, @zmijavci i @sunt_master ustelavali nekog silverstona. Silverstonu sat mjeri do 65, a kad on ide 55, na mojoj luni 63, na SF2 65 ???
Ciji sat najvise laze, imam osjecaj da kad vozim tog alog silverstona da mu sat malo pokaziva, moj sat daje +2-3km/h na 75 po satu Opel Ascone 1.6D iz 88', sad je upitno dal laze i sat na asconi itd...  ;D

Giz:
2 Slow: Sam ti rekao da piliš dosta preko! I to 13 preko kako sam ti i rekao onaj dan kad smo se vozili od mene prema gradu.  :icon_tongue: :icon_thumright:

Kod mene scoot u cijelom rangu pokazuje +3km/h tako da mojih 92km/h top speeda i nije tako malo. Ja zadovoljan.  :headbang: :icon_thumright:

Samo, mnogi si neče priznati da je tako. Vjerujte da i te čuke od auta lažu barem 10km/h. To je neko nepisano pravilo proizvođača automobila.
Tako mi je i na autu bilo.... auto ide, puni 5tu i čuka pokazuje 235 a GPS veli 209. Podosta odstupanja.  :laughing7:

dino_sk:

--- Citat: ivanm - 30 Srpanj, 2009, 13:20:19 ---moj nrg ima relativno precizan sat, nikad nisam uspoređivao, al sa gus kitom ide po ravnom oko 104 km/h max, što je realno za očekivati tak da vjerujem da je precizan..

--- Kraj citata ---
mislim da bi se iznenadio kad bi uzeo gps koliko laže   :icon_biggrin: 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju