Tehnički kutak > Tuning skutera

Cukica vs GPS

<< < (3/7) > >>

Ensiferum:
ja znan da u jet forca laze isto ko i mome tak da za shitfajt  :drunken_smilie:

street_rider:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 29 Srpanj, 2009, 22:56:52 ---na ditechu je najmanje odstupanje mislim,nisam previše mjerio al ću baš probat kad dođem doma

--- Kraj citata ---
na diteku od 10-15..isprobano :punicemi:

Iwo SR Tuono:
ovisi kojem, ako je na onom do 120km/h ša idu čukice onda laže 30km/h  :laughing6:

Drnda:

--- Citat: Ensiferum - 29 Srpanj, 2009, 23:15:34 ---ja znan da u jet forca laze isto ko i mome tak da za shitfajt  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
hehe shitfajt te isto znao prestici tako da jezik za zube...

bijesna glista:
A zamislite sta se meni dogodilo.....Stavio sam piagio karb mašinu na runner-a koji je bio pure jeet,kit MHR replica,Karb 17.5 sa diznom 88,leovince GP,malossi kevlar belt itd.....i sjednem ja na svoju sklopljenu beštiju kad onooooooooooooo......motor ide 85 km/h po satu.....čak sam otvorio temu za "pitanje za vrsne tunere" i većina ih je rekla da je zbog spuha.Jedan dan dodje moj kum do mene,proba ga provozati i veli mi tvoj sat laže ali na manje,ne na vise i tako sjednem ja na scoot,kum u auto,upali gps i prati me na jednoj ravnoj cesti i nakraju ispadne da moj motor pri brzini od 75 km/h po GPS-u zapravo ide 86.5 km/h.Kasnije sam se ja sjetio da PureJeet ima dashboard graviran na 100 km/h umjesto 120 km/h dakle u tom grmu leži zec :headbang: e sad si ode odmah skinuti neki pošteni dash.........

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju