Tehnički kutak > Tuning skutera

problem sa strujom pug

<< < (3/4) > >>

speed:

--- Citat: 2TDottore - 29 Srpanj, 2009, 21:10:34 ---ne cdi nego mala crna kockica koja je pokraj magneta.....ne sjecam se tocno kak to zgleda kod pežoa al trebalo bi bit kao kod piađa.....

--- Kraj citata ---
mislis na pickup :icon_thumright:

Drnda:
imam i ja instalaciju serisku, jer sam stavljao odblokiranu, ali koji je pick up, znam da se nalazi kajlica na radilici , i znam za namotaje, a jel se to nalazi spojeno sa namotajima ili sto?

2TDottore:

--- Citat: Drnda-1 - 29 Srpanj, 2009, 21:14:02 ---imam i ja instalaciju serisku, jer sam stavljao odblokiranu, ali koji je pick up, znam da se nalazi kajlica na radilici , i znam za namotaje, a jel se to nalazi spojeno sa namotajima ili sto?

--- Kraj citata ---

skini poklopac koji stiti magnet pa ces vidjet......

speed:

--- Citat: Drnda-1 - 29 Srpanj, 2009, 21:14:02 ---imam i ja instalaciju serisku, jer sam stavljao odblokiranu, ali koji je pick up, znam da se nalazi kajlica na radilici , i znam za namotaje, a jel se to nalazi spojeno sa namotajima ili sto?

--- Kraj citata ---
imam ti ja odblokirano

to ti je na namotajima s desne strane ispod magneta,ko kockica jedna

Drnda:

--- Citat: speed - 29 Srpanj, 2009, 21:24:10 ---imam ti ja odblokirano

to ti je na namotajima s desne strane ispod magneta,ko kockica jedna

--- Kraj citata ---
pa jel se ta kockica moze posebno promijeniti.. ipak sumnjam na lamelice, presao je 20t km, nisu mijenjane, a vozene i na kitu i serijala...sutra krece rastavljanje...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju