Ostalo > Motocikli

yamaha r1 vs honda cbr 600

<< < (6/7) > >>

dino gp1:

--- Citat: gokiSP - 29 Srpanj, 2009, 22:28:24 ---haha bas si mu pomogo u odluci izmedu honde i yamahe.. :icon_biggrin:

honda je dosta njezniji motor od yamaha, bar kad se radi o cbr-ki i r1...ja mislim da bi ja ipak uzeo r1..

--- Kraj citata ---

A ja znam da bi uzeo yamahu :laughing11:

stupar:

--- Citat: 2TDottore - 29 Srpanj, 2009, 21:16:20 ---honda je motor a svi drugi japanci su motocikli.........al ajde ak vec uzimat R1 onda jedine R1 koje valjaju su od 1998-2001 sve poslije toga je poluproizvod.....

--- Kraj citata ---

naravno...svaka cast!!! honda je motor...mada je r1 07 meni strasna,samo sto dolaze sa gumama za trku (bridgestone) tak da dosta ljudi padaju pri krivinama dok gume nisu zagrijane do radne temp. (znam licno doticne)... honda cbr 1000rr REPSOL  :glasses9:

ivan007:
al naslov je ostao isti :sad3: bas bode u oci

Rossi:

--- Citat: gokiSP - 29 Srpanj, 2009, 22:28:24 ---haha bas si mu pomogo u odluci izmedu honde i yamahe.. :icon_biggrin:

honda je dosta njezniji motor od yamaha, bar kad se radi o cbr-ki i r1...ja mislim da bi ja ipak uzeo r1..

--- Kraj citata ---
istina ...r1 ide ko luda sama na zadnji...dok cbr nije bas tako divlji .....nekako je umiljatiji .......

dino gp1:

--- Citat: Rossi - 30 Srpanj, 2009, 13:08:32 ---istina ...r1 ide ko luda sama na zadnji...dok cbr nije bas tako divlji .....nekako je umiljatiji .......

--- Kraj citata ---

Ide ko gluha svinja, to je motor taman za mene :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju