Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zagrepčani u Nedjelju 2.8, 15.30h
Phive:
christian naj**** ti se mamice ako dođeš gore ne gine ti kurčina u usta :D
3alfa3:
--- Citat: blopuh1@htnet-dsl - 02 Kolovoz, 2009, 14:42:39 ---...neda mi se po ovoj vručini...
--- Kraj citata ---
Bas.
Prije 45 min. sam izasao iz kuce u kojoj je 24C van (i to u hlad) i upravo je smijesno kako je vruce. Puse neki vjetar ko iz fena za skidanje farbe. ;D
Cak sam otkazao rucak dogovoren sa frendovima u gradu.
Forum, pivica, klima...
Samo da prodje ovaj uzas vani.
R@kija:
--- Citat: 3alfa3 - 02 Kolovoz, 2009, 15:13:02 ---Bas.
Prije 45 min. sam izasao iz kuce u kojoj je 24C van (i to u hlad) i upravo je smijesno kako je vruce. Puse neki vjetar ko iz fena za skidanje farbe. ;D
Cak sam otkazao rucak dogovoren sa frendovima u gradu.
Forum, pivica, klima...
Samo da prodje ovaj uzas vani.
--- Kraj citata ---
Stvarno je prevruce..sad sam se malo prepeljo vozim se i zari te opce..koda ces zgorit jbt..nisam se imo volje vozit po toj vrucini...dok stojim sa motorom nije tak vruce krenem koda mi neko s fenom puse jbt haha
andy:
--- Citat: _aerox_ - 02 Kolovoz, 2009, 14:36:01 ---ja sam se sad probudio tak da nis od mene,nisam ni stavio novi lajtung gore tak da se mogu slikat...a glava ubija od sinoc :toothy9:
--- Kraj citata ---
E crko daboga, mrš smr*de, smo se dogovorili danas i nisi došo, ekipa iz Zg-a bila, bilo super.. Sad plači jer nisi išo s njima a idući put bolje nemoj ni dolazit, batina bude od mene :sad3: :)
_aerox_:
ahaahah,daj budalo spljuskat cu te,vidio sam poziv od zicha tek u 2 kad sam se digo iz kreveta,kaj bus ti kepec...kak vam je bilo???pa fala bogu da mi je zao kaj nisam iso :sad1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju