Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagrepčani u Nedjelju 2.8, 15.30h

<< < (13/22) > >>

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 30 Srpanj, 2009, 22:05:46 ---nije to vise IN, sada se ide preko Sljemena negdje u Zagorje  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Da, a onda se stane kod prve table i pada slikanje za avatar  ;D

P.S.
(zapravo, to je tabla na putu prema Sljemenu, kaj ne?)

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 30 Srpanj, 2009, 23:29:42 ---Da, a onda se stane kod prve table i pada slikanje za avatar  ;D

P.S.
(zapravo, to je tabla na putu prema Sljemenu, kaj ne?)

--- Kraj citata ---

to je zapravo druga tabla jer je prva u jarku  :toothy12:

_aerox_:
jel ko za da malo promjenimo rutu,svaki put se ide na sljeme kolko vidim,ja sam dvaput bio na meetu i oba puta gore na sljeme...ajmo sad nekam drugdje,mogli bi laganini svi terorizirat neki birc :toothy9:  recimo da odemo do san antonia u sesfete,tam inace ima pun k**ra* bajkera,pa bi mi mogli doc malo sa skuterima :toothy10:

DeLUX:
a po mom runneru sve san antonio naljepnice, možda dobim kaj zabadava  :toothy12:

_aerox_:

--- Citat: DeLUX - 31 Srpanj, 2009, 02:36:58 ---a po mom runneru sve san antonio naljepnice, možda dobim kaj zabadava  :toothy12:

--- Kraj citata ---

idemo svi tam,delux ti ga uparkiraj pred ulaz,mozda dobijemo djabe cugu...hehe,ma ne mogli bi svi tam na pijacu,terasa je sad otvorena i super je...cetvrtkom i petkom zna bit gro bajkera i hebeno izgleda,briem da bi isto dobro izgledalo da nas gro ode tam

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju