Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge

Skuter klub u Zagorju

<< < (17/21) > >>

marko_AeRoX:

--- Citat: Noha boy - 06 Listopad, 2012, 14:34:15 ---
--- Citat: 2mario2 - 04 Listopad, 2012, 21:08:52 ---
--- Citat: Noha boy - 04 Listopad, 2012, 17:19:29 ---
--- Citat: 2mario2 - 02 Listopad, 2012, 21:06:12 ---ojte vrit... kad dobim 10-tog lovu kupil bum 10 litre vina i ima da se onda nacrtate k meni doma... očete tak??? tu bum objavil kad bum kupil kej treba i taj vikend se bute nacrtali k mene... sad nek javi tu tko misli dojti... živim 2km od centra Bedexa... Neven i Marek i još dva skuteraši bi došli mislim sigurne, a sad ak bu još ko može slobodno...

--- Kraj citata ---

Dojdem ja nije probljem još bum 10 ljitre nohe črne donesel da vidim a ste f treningu

inace mene bi bile sram pisati da bum kupil 10 ljitre to ti niti za tri poštene potrošače nije.

i da se nadovežem na temu vidim da nišči nič ne govori kakve buju uloge članove pa se ja javljam za precednika   :laughing7:

--- Kraj citata ---
može može... nemremo početi s veliku dozu jer nebi bile opet dogovora...  :toothy12: ja sam dal prijedlog da se staneme pri mene, a sad ko bu došel dobre ko ne nebu i to je to...

--- Kraj citata ---

Ne poznam te alji bum došel kad pozoveš  a prvi put se neme nič dogovaralji same bume pilji pa onda doj največ podnese bu precednik a doj najmanje tije bu tajnica  :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

Očite je da bum ja tajnica kak zgleda... Ja nemrem nič spiti kad ne pijem  :laughing7:

2mario2:
ko bi rekel... stal sam se s dečkima iz Zeline Groš i Derbi92 i to u Konjščine... dečki su zakon i mam su rekli da bi došli k mene, pa zato ajmo ljudovi kad pribavim sve kej treba tu javim i bude fešta... :headbang:

Derbi92:

--- Citat: 2mario2 - 07 Listopad, 2012, 17:05:30 ---ko bi rekel... stal sam se s dečkima iz Zeline Groš i Derbi92 i to u Konjščine... dečki su zakon i mam su rekli da bi došli k mene, pa zato ajmo ljudovi kad pribavim sve kej treba tu javim i bude fešta... :headbang:

--- Kraj citata ---

hehe, mi smo se nasli bez dogovora, u konjščine, a tu se dogovaramo nekaj...ali nismo si nis spili, budemo drugi put :D :zivili:

2mario2:
najte se srditi dečki, al moral sam prejti jer sam snimal trku frendovu... kad je bilo gotovo bi si spili, al ste nestali već... ima još dana za nadoknaditi to... ;D

chupa206:
ljudi pa de ste? su pile spremne za susret kad zatopli?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju