Općenito > Propisi

Ukradene tablice

<< < (2/3) > >>

SlowRider:
babb0 sorry sto upadam u temu...

sto se tice ovog tehnickog pregleda, recimo da mi skuter ima jos 2mj do redovnog teh. pregleda, i policajac me posalje na izvanredni tehnicki. Uredno prodjem tehnicki  :evil6: . Zasto taj tehnicki pregled ne uvaze, meni su zanemarili i vrijedi sve po starome.

dino gp1:
Jbt. jadan ti, ukradu ti skuter i onda te još opale po đepu za tehnički i ostala sranja, ja sam bio uvjeren da na tehnički ne moraš ponovno :(

SlowRider:

--- Citat: dino gp1 - 28 Srpanj, 2009, 23:45:17 ---Jbt. jadan ti, ukradu ti skuter i onda te još opale po đepu za tehnički i ostala sranja, ja sam bio uvjeren da na tehnički ne moraš ponovno :(

--- Kraj citata ---

moras, jer ako ti pokradu pola dijelova to nikako ne moze biti tehnicki ispravno vozilo.

babb0:
nebi ja imo nikakav prigovor da su oni na tehnickom ista osim brzine provjerili...
stavili na valjak, odvrnuli gas do kraja i toe to...a jel koci, jel zmigavci rade, to nie
bitno.

dino gp1:

--- Citat: babb0 - 29 Srpanj, 2009, 16:59:46 ---nebi ja imo nikakav prigovor da su oni na tehnickom ista osim brzine provjerili...
stavili na valjak, odvrnuli gas do kraja i toe to...a jel koci, jel zmigavci rade, to nie
bitno.

--- Kraj citata ---

Njima je bitno samo da ti poberu lovu :hmh:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju