Ostalo > Motocikli
Megelli 125 R
stupar:
E ovako interesuje me ovaj motor (zapravo,zaljubio sam se u njega)....125cc, zrakom hladjeni taiwanski (kvalitetan) SYM motor...dizajn je od Britanske tvrtke koja dizajnira motore za TRIUMPH i DUCATI...motor je naprosto prelijep,i ima strasan zvuk... :binkybaby:
Znam da ih ima kupiti u Hrvatskoj ali ne znam za BiH (posto ja zivim u bosni)...da li netko zna ima li ga kupiti u bih, ili ako nema ,koliko bi me izaslo da dovucem motor (nov) iz HR i sta sve trebam poplacati....
da ne govorim vise puno.... http://megelli.hr/
shegy:
sto se tice uvoza moras prvo otici na stanicu za tehnicki pregled i tamo traziti knjizicu ovako ti se zove kod nas u hr "dozvoljen ili nedozvoljen uvoz motornih vozila u republiku hrtvatsku) ona ti izlazi kod nas svakih 6mj i tamo ti sve pise je l se moze uvest ili ne! moras saznati gdje da zoves to najbolje ured za uvoz republike bih i pitati kolika su davanja! (ja to radim u sb jer nema u pz pa moram tamo)
stupar:
hvala ti najljepsa,morat cu se raspitati.....a jos nesto,postoji li mogucnost da ja motor registrujem recimo u hr i onda dovucem motor do slav. broda kombijem pa ga provozam kroz granicu, i onda ga prebacim na bh papire kad dodjem nazad :dontknow:
ivan007:
prekrasan je al 22 soma i samo 11ks :nono:
dino gp1:
Izgleda moćno a odere ga 50 ccm 2t :laughing11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju