Tehnički kutak > Tuning skutera
Pitanje za znalce Peugeot Jet Force C-Tech kompresor zraka.
Marino1907:
Na navedenom Peugeotu 50 ccm koji ima karburator nalazi se na bloku kompresor(ko na pur jetu)koji sa jedne strane ima usis a sa druge ispuh(naravno)jedna cijev ide sa auspuha a druga ide sa filtera zraka i to tako da taj kompresor vuče zrak iz filtera zraka i upuhuje ga u aspuh???Skuter ide normalno i sve je Ok ali mene zanima čemu taj kompresor služi.Probao sam okrenut ta crijeva ali onda neide nikako onda upuhuje zrak iz auspuha(topli) u filter zraka i guši.Probao sam ih i skinut,ide isto samo se čuje taj kompresor kako vuče i ispušta zrak.
Eto čemu on uopće služi na tom skuteru,dali netko zna?
Pozdrav svima.
neer:
kolko sam skuzio tih skuter je jako malo u hr ...pa taj kompresor ti je umjesto karba na skuteru.
Marino1907:
Kako može bit umjesto karburatora kada je karburator na mjestu?!Taj skuter ima normalno karburator i ima filter zraka ali ima i taj kompresor koji neznam čemu služi jer i kada se iskopčaju crujeva sa njega motor normalno radi.
Istina je da je tih skutera jako malo i nisu ništa posebno,sve serijsko na njemu bez blokade po njegovom satu na ravnici 75Km/h.Samo izgled je Ok ostalo je bez veze.
igor.sb:
50 2t s kompresorom ???
Hrga:
bla bla :D malo da vas prosvjelim :D uglavnom zracna pumpa sluzi za dovod zraka u spuh da se nebi raspo katalizator... eko norme i to...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju