Tehnički kutak > Tuning skutera
Što sve treba da bi se iz serijale izvuko maximum?
ToNYGP1Racing:
Znaci naslov teme sve govori.. Vozim derbija 50 revolution sve serijski na njemu.. Buduci da sam imo problema sa nalaženjem spuha odlucio sam ne stavljat kit ni spuh(leovince), jer za te pare (1600kn) se svasta moze napraviti na motoru..
Htio bih da mi kazete koji broj dizne da uzmem ( dellorto 17.5), koju gramazu rolica, federe kvacila, centralni, red sponge, kevlar, ako se skupi para i multivar. Neznam da li sam sve napiso.. Molim prijedloge. :toothy10:
dino gp1:
Spuh + multivar (ako ti je novo skupo kupi polovno)
dino_sk:
bezbroj tema si otvorio u vezi tog derbia ::)
od high enda do base-a pa sad ti je previse novaca dat i za spuh pa mislim stvarno kog jebes vise u zdrav mozak :dontknow:
dino gp1:
--- Citat: dino_sk - 27 Srpanj, 2009, 00:01:26 ---bezbroj tema si otvorio u vezi tog derbia ::)
od high enda do base-a pa sad ti je previse novaca dat i za spuh pa mislim stvarno kog jebes vise u zdrav mozak :dontknow:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Najbolje mu je ostaviti taj skuter serijski jer očito niti sam ne zna što želi :dontknow:
ToNYGP1Racing:
--- Citat: dino_sk - 27 Srpanj, 2009, 00:01:26 ---bezbroj tema si otvorio u vezi tog derbia ::)
--- Kraj citata ---
Zaj#bo me taj glupi derbi.. Nikakvih tuning dijelova nema... High end sam skuzio da je neisplativ, a base mi se ne isplati je ne dobivam nis puno s tim.. ovako i onako ga prodajem i kupujem 125 runner.. pa evo dok prodajem da ga malo ustelam za sebe i onog tko ce ga valjda kupit.. :toothy10:
A mislim nemojte me vise zajebavati s time... prije nisam bio upucen u tuning i sve to...
Necu sad davat za kit spuh i multivar da mi skut trosi vise i da ima jedno 10-20 kmh i malo bolje ubrzanje..
Ovo je moja konacna odluka i obecajem da vas necu vise muciti sa svojim derbijem.. :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju