Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
BJELOVAR - jel ima tko zainteresiran
Biker686:
dvotaktni oko kolko bi vi kretali i di bi se nasli svi?! ak cu ic mogli bi svi zajedno do rovisca di bi nas juric pricekal i onda na meeting point u bjelovaru..
Bogus:
onda imamo meet sutra i prekosutra :toothy9:
good good... decki imate i moj broj moba, u slucaju da treba nesto javite :frajer:
Bogus:
andy onom kartom si ih samo zbunio... netko ode pred njih u rovišće i dopelja ih u bj...
mogu ja otici nije mi problem...
andy:
--- Citat: Bogus - 31 Srpanj, 2009, 18:56:18 ---andy onom kartom si ih samo zbunio... netko ode pred njih u rovišće i dopelja ih u bj...
--- Kraj citata ---
A znam i sebe sam zbunio s njom al kad je pitao za kartu pa eto mu je :D.. Ja sam isto reko uopće nie bed, meni je to usput preko Tuka dodem do Rovišća i samo produžim prema Bjelovaru s njima.. ;)
Biker686:
--- Citat: Bogus - 31 Srpanj, 2009, 18:56:18 ---andy onom kartom si ih samo zbunio... netko ode pred njih u rovišće i dopelja ih u bj...
--- Kraj citata ---
juric dodje u rovisce i svi zajedno kolko nas ima dodjemo do bj.. samo kaj ovi iz zg niko nis ne pise kad ce ko krenut i od kud.. ja jos andy-u posaljem sms tokom veceri za sutra dal dolazim! :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju