Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

BJELOVAR - jel ima tko zainteresiran

<< < (15/42) > >>

Bogus:
0989786586 evo moj broj mobitela... pa mi se javite kad dolazite i koliko vas dolazi... pa dođem ja pred vas

znaci zadnji dogovor je između 13-13.30h da ste kod rajfajzen banke u bjelovaru... da polako krenemo prema molvama
uzmete koju kunu sa sobom da mozemo napraviti rostilj i kupiti nesto za pit...

2TDottore:
najvjerojatnije dolazimo i mi neki iz metropole......jos nis nije sigurno jer u subotu idemo na moto susret i nezna se kolko cisti cemo doc doma i kad cemo se ujutro zbudit.....ali racunajte da cemo najvjerojatnije doc......dajte nam samo neke orjentire kak doc do te rajfajzen banke.......mi ak bumo dolazili tamo smo prije podne.....

andy:

--- Citat: 2TDottore - 31 Srpanj, 2009, 15:44:04 ---najvjerojatnije dolazimo i mi neki iz metropole......jos nis nije sigurno jer u subotu idemo na moto susret i nezna se kolko cisti cemo doc doma i kad cemo se ujutro zbudit.....ali racunajte da cemo najvjerojatnije doc......dajte nam samo neke orjentire kak doc do te rajfajzen banke.......mi ak bumo dolazili tamo smo prije podne.....

--- Kraj citata ---

Daj kojom cestom idete do Bj ? Idete ti, Horvat el tak i ta ekipa ?

2TDottore:

--- Citat: andy - 31 Srpanj, 2009, 15:46:14 ---Daj kojom cestom idete do Bj ? Idete ti, Horvat el tak i ta ekipa ?

--- Kraj citata ---

horvat nejde jer rox je u banani......skupit ce nas se valjda jedno 5-6.......idemo rutom zagreb-dugo selo-vrbovec-bjelovar.......

andy:

--- Citat: 2TDottore - 31 Srpanj, 2009, 15:50:40 ---horvat nejde jer rox je u banani......skupit ce nas se valjda jedno 5-6.......idemo rutom zagreb-dugo selo-vrbovec-bjelovar.......

--- Kraj citata ---

Gle ugrubo i nabrzinu.. Tam di je naranđasta točka je rajfajzen.. El oćete ja vas pričekam negdje ? U Hagnju npr, il prije Bjelovara, u Rovišću u centru il tak neš.. Reci!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju