Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

BJELOVAR - jel ima tko zainteresiran

<< < (5/42) > >>

andy:

--- Citat: Biker686 - 28 Srpanj, 2009, 13:11:00 ---pa ak znas plivat kaj ti jama znaci?!   :icon_biggrin:  kaj velis na prijedlog?! 

--- Kraj citata ---

Ma kak nebi znao plivat  :toothy12: Već mislim ak ima jama ima i virova, kužiš :)
Meni se sviđa prijedlog samo se meni nejde ak nas ide 5, bar 10-15, da je ekipa veća...  :dontknow:

_aerox_:

--- Citat: andy - 28 Srpanj, 2009, 02:40:57 ---Ak misliš sa serijalovićem nemoj bolje ni dolazit.. Oću ja vidit to nakitano čudo pa se možd bacim na tuning :D.. :P
Il dodi mi ti ga složimo.. Hah  :toothy10:

--- Kraj citata ---

a mogli bi doc ja i ovaj ivan_sp s foruma,i jos bi pitao par frendova s kvarta,dosadno mi tu po zg se vozit stalno,idem vidit kak je tam kod tebe lepi...za kad se onda dogovarate?

andy:

--- Citat: _aerox_ - 28 Srpanj, 2009, 13:26:19 ---a mogli bi doc ja i ovaj ivan_sp s foruma,i jos bi pitao par frendova s kvarta,dosadno mi tu po zg se vozit stalno,idem vidit kak je tam kod tebe lepi...za kad se onda dogovarate?

--- Kraj citata ---

Hm.. Aj neznam, da predložimo neki datum, idući tjedan, pa el vikend ili u tjednu jedan dan svejedno.. Trebo bi se ja dogovorit s još nekoliko dečkiju pa neš sklepamo =)
Ti se dogovori sa svojima kolko vas može doć i reci kad vam paše..  :icon_thumright:

juric_16:

--- Citat: andy - 28 Srpanj, 2009, 13:58:10 ---Hm.. Aj neznam, da predložimo neki datum, idući tjedan, pa el vikend ili u tjednu jedan dan svejedno.. Trebo bi se ja dogovorit s još nekoliko dečkiju pa neš sklepamo =)
Ti se dogovori sa svojima kolko vas može doć i reci kad vam paše..  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ja predlažem ovaj vikend, tj. nejdelju ako bi se mogli skupit barem 10 nas

Bogus:
oooo pa cak se netko sjetio pokrenuti za bj a da nisam ja to :frajer:....

ajde ja cu doci rado, samo recite kada... u ostalom dal znate vi iz bj da imamo i mi neki mali forum  :toothy12:
bilo bi lijepo da se regate i nekad navratite tamo... svi su dobrodosli 8)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju