Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
BJELOVAR - jel ima tko zainteresiran
andy:
--- Citat: Bogus - 09 Kolovoz, 2009, 22:49:00 ---andy... da da jesu
jos nam samo nino i jandro falili sa svojim pilama u subotu... onda bi vidio zeznciju :binkybaby:
--- Kraj citata ---
Da, vjerujem ti, a i pričao si mi.. Ma to je glavno da je ekipa za ludovanje i nikad nie dosadno.. Budemo opet već tak neš =) :toothy10:
nostra:
puklo me ide mi se danas na molve,rekli su za sutra kišu pa treba iskoristit ovakvo vrijeme....ajmo tko bi još za molve danas oko 16-17h ????-bacimo se par puta tubeknemo neko pićence a uz sve najbitnije vožnja od nekih 70 km otvorene ceste...
Resident-Bj:
pa mislim stvarno , imate broj moba u profilu i nitko da nazove , sada tek vidim kolko je ova tema postala popularna :) , uopce nisam obracao paznju na to , i vidim da ste se se nasli itd... pijani ljudi na youbetuju , a stvarno *****u , daj iducu subotu,nedelju da probamo opet ako moze !!!!! , stvarno sry stvarno nisam obraco paznju na temu koju sam zapoceo i moze me biti sram zbog toga , zato kazem ako tko mozr , gledaj ali tamo poslje 3 subota popodne ili nedjelja od 1 pa nadalje , jos jednom sry svima !!!!!
PS: ja vozim max 75-80 ipak imam oko 110 kg tako da se pripremite nato .... a za bjelovarcane koji su blizu mozemo nabacit dir po gradu i prek tjedna od 14h - .... opet kazem broj moba je ispod avatara ...!!! , ionak se ja stari konj vozim sam non-stop ...
pss: aereox daj ponesi to ak mozes doc da rjesimo to vec jednom ....:)
nostra:
otišao solo na molve ali uvijek se na nekoga naleti,malo cuge,hrane,komaraca,plivanja i naravo ganjanja..
naletio na jednu ekipu s autom su bili i sjeli mi ko budali šamar...u virju u lotus na cugu i opet ganjanje...
sve u svemu kvalitetno proveden dan...
Resident-Bj:
--- Citat: nostra - 10 Kolovoz, 2009, 21:40:53 ---otišao solo na molve ali uvijek se na nekoga naleti,malo cuge,hrane,komaraca,plivanja i naravo ganjanja..
naletio na jednu ekipu s autom su bili i sjeli mi ko budali šamar...u virju u lotus na cugu i opet ganjanje...
sve u svemu kvalitetno proveden dan...
--- Kraj citata ---
mogo si mene nazvat , ane ja dan proveo u ZVONU na 5-7 piva .... :jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju