Tehnički kutak > Tuning skutera

ugasi se-vibracije

<< < (2/3) > >>

grbi128:

--- Citat: Bata_Ns - 27 Srpanj, 2009, 09:45:40 ---Bez obzira na rucni saug, zatvaranjem prirubnice stvorice se vakum koji ce brze povuci benzin....ne kosta te nista da probas a mozda resi problem ;) Jel ima varnicu?

--- Kraj citata ---

varnica je iskra?  ako je,ima iskre i dobra je...a ono kad mi skut nije valjo bila je jako slaba,mijenjao sam bobinu ali nije do nje,i onda kad sam skino paljenje i vratio ga na nakon par dana iskra je bila jaca...i skut radio
a na dzeku od paljenja ima mala izgorena rupica sto je od nekog kratkog spoja,vjerojatno je otislio po dzeku kad sam ispusto vodu iako sam pazio da ne ode...

ivanm:
meni je po rupama znao zacukivat skut, jer je valjda plovak skakutao pa nije dobro regulirao protok benzina..

grbi128:

--- Citat: ivanm - 27 Srpanj, 2009, 11:56:33 ---meni je po rupama znao zacukivat skut, jer je valjda plovak skakutao pa nije dobro regulirao protok benzina..

--- Kraj citata ---

kako mogu provjeriti jeli do plovka? u zadnjih mj dana sam sigurno 100 puta rastavio karb...

ivanm:
a nemožeš to znati, znam par dečki kojima se skut čak skoro ugasi kad udare u rupu.. to je do frgazera..

grbi128:
evo maloprije kad sam iso parkirat motor ugasio sam ga u voznji,skut se na isti nacin ugasio kao na makadamu..  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju