Tehnički kutak > Tuning skutera

Savijet setupa mog skutera.... sr50 2002

(1/6) > >>

begic123:
Aprilia sr 50 w.w.w. 2002 godina 5000km kupio je od ćovjeka koji ima 37god znaci nije unistavana... pa je sad doso na red da je ja malo unistavam hehehe ..... ;D
Trenutna max brzina je 75km/h samnom od 85kg.... smao me zanima mli i jednostavni tutning ćisto da ide nekakvih 85km/h a opet da nije strasno skupo. pa vidim da tu ima stručnih ljudi od kojih bi mogo pokupit neki pametni savijet .... :hello:
znaci stvarno sve je seriski od auspiha pa nadalje .........

igor.sb:

--- Citat: begic123 - 26 Srpanj, 2009, 15:29:49 ---Aprilia sr 50 w.w.w. 2002 godina 5000km kupio je od ćovjeka koji ima 37god znaci nije unistavana... pa je sad doso na red da je ja malo unistavam hehehe ..... ;D
Trenutna max brzina je 75km/h samnom od 85kg.... smao me zanima mli i jednostavni tutning ćisto da ide nekakvih 85km/h a opet da nije strasno skupo. pa vidim da tu ima stručnih ljudi od kojih bi mogo pokupit neki pametni savijet .... :hello:
znaci stvarno sve je seriski od auspiha pa nadalje .........

--- Kraj citata ---

sad nek ti dođe na red malo forum prelistat  :icon_thumright:

:toothy11:

begic123:
zaboravih navest da ima 12mm frgu i zracno hlađenje i da neznam koja je masina gore pa ako bi mi mogo ko pomoc i s tom informacijom bilo bi supač....

strwo_stunt_team:
a tu ti je prica jednostavna , uzmes neki aupsuh tipa zx ,  malo ga poštimas , uštimas malo karb , ili stavis ,17,5 mm   , i dobro bi ti došao variomat po meni malossi, ,i eto ti , skuter jedno 90 , 95 ce ic .  :icon_thumright:

igor.sb:

--- Citat: begic123 - 26 Srpanj, 2009, 15:43:25 ---zaboravih navest da ima 12mm frgu i zracno hlađenje i da neznam koja je masina gore pa ako bi mi mogo ko pomoc i s tom informacijom bilo bi supač....

--- Kraj citata ---

minarelli ac

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju