Tehnički kutak > Tuning skutera

j****ti runnera i prijenos vise

<< < (10/11) > >>

mica_runner:
decki evo hint...mozda jednostavno imas polutke koje se brzo otvaraju na pocetku,a tromo na kraju...frend je imao taj problem na nrg mc2...ako je to runner stari sa starim spuhom sc08 poprilicno sam siguran da su te polutke...nemoj te kaj zamjerit  :hello:

veka84sb:

--- Citat: Ive_MHR - 07 Kolovoz, 2009, 15:42:05 ---j#bote sve neki pametni, mjenja karike mjenjaj ovo i nakraju isto, j#botee ::)

--- Kraj citata ---

J#bote  ,a staces ? _Di si ti bio kada se pamet djelila?

Peca:
Slican problem sam imao, razvrti runner extra do 40km/h onda se ugusi do 70km/h, pa nastavi da pegla dalje...
Resenje za tebe: Malossi zuti centralni feder kvacila ili polini plavi... poz

kiza-iz-kvarta:
najvjerojatnije te .ebu rolice......4.8 su prelagane za serijala spuh.....kao što imenjak kaže probaj sa 5.5-6.0......i naravno koji remen imaš?nedavno mi je lik donjeo malossi special da mu stavim na runnera serijalu sa mhr replica spuhom i nije se mogao razvrtit,vratio serijski remen motor leti.....i probaj od nekog posudit komplet polutke sa serijskim oprugicama na kvačilu,moguće da te polutke d.kaju....

Ive_MHR:
rulini su oko 5,5 sada gore, centralna seriska a zute sustice na kvacilu i puno je bolje neg prije, al jos mu fali

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju