Tehnički kutak > Tuning skutera
j****ti runnera i prijenos vise
Iwo SR Tuono:
aha, sad sam vidio...
ovo je zrelo za karike i to je najvjerovatnije ako je izgubio snagu naglo sa istim setupom, tako je i meni bilo isto na ditechu na 20 000, uostalom na 20 000 je neko nepisano pravilo da karike idu nove tako da to ti je trošak od nekih možda 200-ak kn
psycho:
a ako ne promjenis karke hm taj trosak se moza popesti i do 200 evra
3alfa3:
--- Citat: psycho - 28 Srpanj, 2009, 14:57:18 ---a ako ne promjenis karke hm taj trosak se moza popesti i do 200 evra
--- Kraj citata ---
Cak i ne. Ako i jesu karike, ove su jednostavno potrosene i skut ce sve slabije ici do trena kad ce kompresija biti toliko mala da (pogotovo hladan) nece upaliti.
Gora varijanta je kad karika odjednom pukne u voznji. Onda moze bit svasta
Iwo SR Tuono:
ma karike su 100% a ne sumnjam i da je nešto drugo, nebi se ni vi osjećali dobro da vam netko drži na nogarama pun gas 15 sekundi a iz spuha frcaju iskre :laughing6: vidio sam ša radi s tim runnerom jednom na meetu u rijeci :hello:
igor.sb:
2x mi je bilo tako, upadne u rupu i nece da se razvrti, ako ne uvatim jeb...ravnicu ulegnut ili nizbrdo, a cim naletim na uzbrdo nece s mjesta
1x je drkalo nemam pojma sta, karb, role remen, naka glupost je, iso je na servis tako da tocno sta je bilo nemam pojma, nit me zanimalo
2x su bile preteske role (kod tebe nemoguce, cak bi reko da su ti prelagane te 4,8 :icon_scratch:)
a ovo federi od spa lol :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju