Općenito > Servisi
Servis speedfight
marko.p:
--- Citat: filiplatinovicz - 06 Lipanj, 2007, 02:59:12 ---ko ispod čekića... tek se razradio... :toothy9: :headbang:
možda je vrijeme da promijenis i gume... ja ih mijenjam nakon svakih 5000 km...
--- Kraj citata ---
imaš pravo,gume,tako ih i ja mjenjam...a seriske pak ništa ne valjaju,ako ih nisi promjenil,razmisli malo o tome...
ivanm:
guma već nakon godinu dana gubi svoja svojstva bez obzira dal stoji il se vozi..
evo npr, prije mjesec dana čitao sam u auto blicu ili auto klubu test ljetnih auto guma..
mjerili su najmanju dimenziju 155/70-13 (kakvu ja imam na puntu slučajno) i prema svim testovima pirelli P3000 pokazala se kao najbolja na kiši, a ja ju imam već 2.5 godine na autu (sve 4) i iako je ripna ok, ko nova, guma na mokrom klizi neizdrživo, a kad je bila nova vozio sam se i po snijegu bez problema..
tak da za gumu godina, najviše 2 i stavi nove ako ti je važna sigurnost..
marko.p:
--- Citat: ivanm - 06 Lipanj, 2007, 09:57:09 ---guma već nakon godinu dana gubi svoja svojstva bez obzira dal stoji il se vozi..
evo npr, prije mjesec dana čitao sam u auto blicu ili auto klubu test ljetnih auto guma..
mjerili su najmanju dimenziju 155/70-13 (kakvu ja imam na puntu slučajno) i prema svim testovima pirelli P3000 pokazala se kao najbolja na kiši, a ja ju imam već 2.5 godine na autu (sve 4) i iako je ripna ok, ko nova, guma na mokrom klizi neizdrživo, a kad je bila nova vozio sam se i po snijegu bez problema..
tak da za gumu godina, najviše 2 i stavi nove ako ti je važna sigurnost..
--- Kraj citata ---
mene tih 5000 km izađe za manje od godinu a u prosjeku mjenjam ih jednom godišnje jer se guma stvrdne,postane više plastika nego guma...
speed:
ja za sada imam zadnju sava mc16,i uzmen od prijatelja isti motor sa priblizno istom kilometrazom,razletim se ja 50km/h i opalim naglo po zadnjoj kocnici,a motor samo klizi kao po ledu,ja uzmem svoj i vozim istom brzinom i na istom mjestu pocnem kocit,rezultat moj dva puta bolje staje,kocioni put mu je dva puta manji nego kod ovog sa serijskom gumom :icon_thumright:,iako sava nije neka marka skuter se puno bolje drzi po zavojima nego sa ovim serijskim ;D
filiplatinovicz:
Ja sam kom Monda uzeo u proljeće dvije save i jaaako sam zadovoljan. prosao s njima oko 3000 km i u proljeće opet kanim uzet savu!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju