Općenito > Retro-skuteri

Vespa World Days (ex EUROVESPA)

(1/5) > >>

Kivno:
Vujo, Luky i ostali:
Trebali bi se dogovorit oko Eurovespe. Tko ide, kad, kako i kako bi Vam mogli smanjit troškove i službeno vas prijavit. Bilo bi jako dobro kad bi nas netko stvarno predstavljao na Vespi. Dio predsjedništva će najvjerovatnije zbog tehničkih razloga autom. Imamo poziv na službenu večeru u petak u što je uključeno i besplatno spavanje u dvokrevetnoj sobi. Nebi bilo u redu da to iskorištavamo mi s autom i ja bi to rado poklonio nekom ko će doć na Vespi. Vujo, da li ide još netko iz Splita? Mene nema dva dana ali sam dostupan na e-mail [email protected]

luky:
ja mogu sa sigurnošću reć da ovaj put nažalost nema ništa od mog prvog odlaska na taj veličanstveni susret,počeo sam radit na novom poslu a i žena mi je u blaženom stanju a tih dana me možda zatreba.

filiplatinovicz:
eto nevolje... što ćeš Ti ženi, ako je blažena. Treba joj babica a Ti lijepo vespu pod yaya i u Italiju!
ako bude žensko dijete, hoće li se zvat Vespa????

luky:
da budem iskren rekla mi je da idem ako hoću ali nemam obraza tražit godišnji u ovoj novoj firmi ma neka se kod nas u klubu sve lijepo posloži pa ćemo čoporativno.
što se tiče imena nisam razmišljao a li da bi htio jednu bellu bi jer scootera već imam.

filiplatinovicz:
pa puno sreće... i nek Ti se želja ostvari!

a ja se malo šalio... bit će vremena i za zajedničko druženje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju