Općenito > Generalno o skuterima

termoprekidač značenja na njemu

<< < (3/3)

mrcina:
zvao sam split i naručio termoprekidač i termostat doč če me 400kn + poštarina.

termoprekidač ima dvije cifre 92celzija i 78 celzija, pogodite na kojoj temperaturi se pali ventilator a na kojoj se gasi a sad mi se pali crta prije crvenog i radi deset sekundi pa se zgasi, doslovno u deset sekundi nemože spustiti temperaturu sa 92 na 78, termoprekidač mi je doslovno u banani.

SlowRider:

--- Citat: mrcina - 27 Srpanj, 2009, 17:51:55 ---dali su temperature vode za otvaranje termostata iste

--- Kraj citata ---

Nisu, ovisi o kojem se skuteru radi. Ako je piaggio LC agregat onda je termostat otvoren na 60°C, ako je minarelli LC onda je 70°C. Za ostale ne znam.

Posto tema ima veze sa termometrima... ja bih rekao da je hladjenje skutera jednako sa i bez termometra. Znaci skuter se ne moze pregrijavati zbog termostata ako je ispravan. Dobio sam nekoliko informacija, a uskoro cu se i uvjeriti u to, da je hladjenje jednako ucinkovito.

ivanm:
idealna radna temp. 2t motora je oko 65°C a 4t oko 85°C sukladno tome regulatori temperature rade svoj posao...
termostat je nužan dio pri nižim vanjskim temperaturama..

SlowRider:

--- Citat: ivanm - 28 Srpanj, 2009, 11:48:34 ---termostat je nužan dio pri nižim vanjskim temperaturama..

--- Kraj citata ---

Voznja niz Sljeme sa upaljenim motorom, i temp. rashladne tekucine pada ispod 37°, pogotovo kada je oko 20° i manje, onda cak i trokira.

ivanm:
meni je bila na sredini, ma znam sve to ovisi..
trebao bih ugraditi termostat al polini dvodjelna glava je dosta komplicirana..
inače ja sam zračnjaka gus vozio na -5°C, znam kaj znači podhlađen motor.. :-)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju