Tehnički kutak > Tuning skutera

Mesac ulja

(1/2) > >>

cpirider:
POzzz,ja sam Tibor iz zr-a,imam cpi hussar,malo budzen,super ide i tako to,ali nije to sad pitanje. Ja sam ga uzeo polovnog pre god dana,i izbacena mu je uljna pumpa i sve to sto treba da on sam pravi mesavinu,tako da je sad ja pravim. Sad me zanima sta bi mi sve trebalo da namestim kako je u originalu? znam da mi treba uljna pumpa i onaj rezervoar za ulje. Sta jos? I da li m i preporucujete da stavim to,bojim se da mi ne zariba skuter ako crkne pumpa?!

speedfight 2:
ee slusaj po meni je bolje ako nisi neki fini gospodin raditi mjesavinu u rezervar jer sa uljnom pumpom nikad neznas moze riknut a da ni neznas kao sto je meni bilo nije nigdje propisala ni nista ali sam hvala bogu skuzio na vrijeme i nije bilo posljedica i od tad radim mjesavinu i nikada nikakvih problema...

cpirider:
pa ne znam ni ja,mesam ulje vec god dana,al me malo smorilo,posto sam sa sela a cesto idem u grad pa se moram uvek *ebavati da nosim ulje... A i dosta mi trosi tako da se stalno razmisljam nesto... Jel cesto crkava pumpa?

speedfight 2:
ma ne crkava pumpa cesto,ako sad vratis rezervar i stavis novu uljnu pumpu mislim da nebi trebao imati problema...

area mf:
mješavina rulz :headbang: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju