Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagrebcani u Nedjelju

<< < (17/19) > >>

_aerox_:
boli vas rac,nije vas bilo puno al zajebancija za deset...haha zich kaj si sretan ko malo dijete tam di sarafite po runneru,steta kaj je zacviko...

btw bikeru,tihog mi pozdravi,nisam znao da je imo sudar...

zich:

--- Citat: _aerox_ - 27 Srpanj, 2009, 02:13:15 ---boli vas rac,nije vas bilo puno al zajebancija za deset...haha zich kaj si sretan ko malo dijete tam di sarafite po runneru,steta kaj je zacviko...

--- Kraj citata ---

a mislim da bi vec bilo vrijeme da vidimo tvog roxa

ko da radis 2.5 k kilomatar mjesecno, pa da moras stalno nekaj srafit

ivanm:
iduću nedjelju bi i ja mogao ić, jučer sam bio na poslu...

SlowRider:
Znam da ovome nije mjesto ovdje, ali posto je bilo cvikanja, neka bude  :toothy3:

tako je to kada nemate dovoljno para, a hocete nakitani skuter. U ovom slucaju je stavljen novi polini sport na serijsku iz(rabljenu) radilicu, potpuno serijski setup fergazera gurtner i sve ostalo serijsko sto se tice usisa... presao je nesto vise od 1000km, a nije ni isao.
Ugradjeno u ovlastenom Yamaha servisu, a vlasniku su napunili glavu odvratnim bljuvotinama i lovackim pricama.
Uredno naplaceno soma kn, cuka vremena potrebna za posao.

ivan007:

--- Citat: Biker686 - 27 Srpanj, 2009, 01:23:20 ---jebat ga frajeru tek sad komp slozio..   :sad1:  imal radove po kuci pa bez kompa bio od utorka..  a tihomir ti imal saobracajku sad nedavno..  skreto iz branimirove prema baoticu na dodatno zeleno i iz suprotnog smjera ga auto satral..  skuter totalka a njemu fala bogu nije nis teze!  :icon_thumright:  natuko zdjelicu i sl ozljede al bitno da je glava na ramenima!

--- Kraj citata ---
jel to bilo prije 4-5 dana trula visnja boja skutera oko 22h

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju