Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zagrebcani u Nedjelju
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 26 Srpanj, 2009, 21:43:21 ---Nakon 10-ak km Runner se ugasio na najgorem mogucem mjestu:
--- Kraj citata ---
Znam tocno di je to. I pretpostavljam kaj se desilo. Vjerojatno je bila u igri voznja full gasom od 2 km.
Jedino kaj bi ocekivao samo zacvikavanje, a ne i rasulo (valjda je seger sa klipa izletio?)
Srijeda? Mozda sam zainteresiran.... Kada?
SlowRider:
--- Citat: 3alfa3 - 26 Srpanj, 2009, 23:08:58 ---Znam tocno di je to. I pretpostavljam kaj se desilo. Vjerojatno je bila u igri voznja full gasom od 2 km.
Jedino kaj bi ocekivao samo zacvikavanje, a ne i rasulo (valjda je seger sa klipa izletio?)
--- Kraj citata ---
To je tek na pocetku, kada smo krenuli od king crossa, ako se ne varam, svijecica je bila zalivena... nakon sto smo je ocistili bez ikakvih problema je dosao do vrha sljemena, pa do Oroslavlja, stao je tek u G. Bistri pri povratku...
sto se tice srijede, tempo je malo ubrzan, neki nece stignuti napraviti specijale, neki nabaciti nove masine :laughing7:
vidjeti cu situaciju za srijedu, iako su mi nedjelje najdraze jer nema puno prometa.
DeLUX:
pa nije mi tu zacviko...lol
3alfa3:
--- Citat: DeLUX - 26 Srpanj, 2009, 23:12:38 ---pa nije mi tu zacviko...lol
--- Kraj citata ---
A dobro, onda sam krivo shvatio....
Al mjesto je bas pogodno za zacvikavanje - ravnica od 2+km....
2TDottore:
koji ste vi tuljani.....zurili ste se slozit masinu na runneru i izletio vam je siguno osigurac sa klipa i sj#bo stvar il ti je pukla karika..... :uff:
bolje da nisam bio danas.......bar nisam moro slepat........ :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju