Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zagrebcani u Nedjelju
_aerox_:
--- Citat: DeLUX - 26 Srpanj, 2009, 03:30:45 ---ima nas, danas vidli ziČa i njegovu ekipu tak da s njegove strane dolaze četvorica, hinjavac, ja, bruno, možda blopuh, pero...ujutro ćemo još neš dogovorit, a kaje tebi s roxom??
--- Kraj citata ---
lajtung zadnje kocnice krepo,frgic se treba postelat,gusi se ko g#vn%,sve su plastike dole...a to mi se do sutra neda slagat
DeLUX:
meni je runner raskopan sad, upravo pokrpo prirubnicu zato kaj mi se s srkinom motor guši, tak da se sad to posuši još jednom i ujutro montaža i uštelat sve i vozit se bar sat vremena za neku garanciju za sljeme :toothy3:
_aerox_:
--- Citat: DeLUX - 26 Srpanj, 2009, 04:12:29 ---meni je runner raskopan sad, upravo pokrpo prirubnicu zato kaj mi se s srkinom motor guši, tak da se sad to posuši još jednom i ujutro montaža i uštelat sve i vozit se bar sat vremena za neku garanciju za sljeme :toothy3:
--- Kraj citata ---
ma ja sam vec jednom iso na slijeme bez zadnje kocnice,i nije mi bas bilo svejedno vjeuj mi,pogotovo kad sam se spusto,a nis ekipa evo moj broj dole pise ispod crte pa kad cete se nalazit javite,mozda ja i frend dojdemo na nrg-u
DeLUX:
računaj negdje oko 12, 1 al bit ćeš obavješten na mobilni uređaj :toothy12:
_aerox_:
--- Citat: DeLUX - 26 Srpanj, 2009, 04:21:05 ---računaj negdje oko 12, 1 al bit ćeš obavješten na mobilni uređaj :toothy12:
--- Kraj citata ---
onda ne racunajte na mene,ja u to vrijeme NE MOGU nikako,jbg,imam nekih obaveza...uglavnom moj broj je tu,kad se ponovo budete skupljali na neki djir samo javite,ovaj tjedan bi mi trebao doci novi lajtung,i to bi onda bilo to,gore namontirat kit i frgu i gas
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju