Sportski kutak > Sve vezano za utrke

kiki r1

<< < (6/7) > >>

BlitzMan:
XSH Tuner sa svijet skutera
.:.MHR.:.Brnić.:. sa svijet skutera
N20 sa svijet skutera
na www.scooter-attack.com sam Brnic
na scooter-tuning.net isto nick Brnic 
tu sam BlitzMan al mi je pravi nick Brnić

Iz Velike Gorice

na www.peugeot-scootertuning.com sam moderator i nick Brnic

vozim race skuter i iduce godine sam u PH, zip je jos malo gotov, piaspeedy isto a kupujem jos jednog za djelove :D

ako vidis dolje u sibeniku Kundida reci mu da ga je pozdravio onaj sta je bio sa Jurčom i sta mu je reko da ce bit prvi ;) i onu njegovu ekipu, mrvicu i onog sta vozi na polini zipu

mclaren:
dobro si se predstavija, nema sta  :icon_thumright: reci cu ja jakovljevicu da to poruci kundidu jer ja ga osobno ne znan.

ja san mislila da i ove godine sudjelujes na trkama, pa me zanimalo ime i klasa.... :icon_biggrin:

sritno za iducu  godinu.... :toothy9:

BlitzMan:

--- Citat: mclaren - 11 Lipanj, 2007, 22:22:53 ---dobro si se predstavija, nema sta  :icon_thumright: reci cu ja jakovljevicu da to poruci kundidu jer ja ga osobno ne znan.

ja san mislila da i ove godine sudjelujes na trkama, pa me zanimalo ime i klasa.... :icon_biggrin:

sritno za iducu  godinu.... :toothy9:

--- Kraj citata ---

mogu se ubacit i za ovu godinu al mi fale amortizeri a trenutno nemam 1000 eura za to, masina je slozena :D

fala :D

DUBrawa:
kiki zašto rađe ne voziš a 180sp-om?  :confused5:

milja180sp:
u open klasi ima vise konkurencije ,a njemu u 50 je samo jakovljevic i oni samo za mene zanju i voziti u 50 klasi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju