Sportski kutak > Sve vezano za utrke
kiki r1
BlitzMan:
a da mu ti nisi sestra ?? pitam enznam nista :dontknow: al nevirujem da bi ona tu pisala
ima dobru seku :D
mclaren:
ne nisan mu sestra... vec dobra prijateljica :headbang: a i sestru mu znan, cura je odlicna :toothy12: :toothy9:
BlitzMan:
--- Citat: mclaren - 09 Lipanj, 2007, 00:04:10 ---ne nisan mu sestra... vec dobra prijateljica :headbang: a i sestru mu znan, cura je odlicna :toothy12: :toothy9:
--- Kraj citata ---
e a njihov buraz ne vozi nista jel tako ili vozi onog zipa ?? al nije u marofu vozio ;)
Kristijan_R1 klasa:
--- Citat: mclaren - 09 Lipanj, 2007, 00:04:10 ---ne nisan mu sestra... vec dobra prijateljica :headbang: a i sestru mu znan, cura je odlicna :toothy12: :toothy9:
--- Kraj citata ---
e pa ako si mu dobra prijateljica onda ga pzdravi,
reci mu da dodje tu na forum, da brije malo tu sa nama...
--- Citat: mclaren - 08 Lipanj, 2007, 22:37:07 ---
--- Citat: BlitzMan - 08 Lipanj, 2007, 21:45:51 ---a vidim da ga hvalis pa reko da ti nisi on ;)
--- Kraj citata ---
hehe :laughing9: neee, ja sam cura, a hvalim ga, zato jer je dobar, valjda to smijem....
ali ne kazem ja ni da kiki nije dobar :headbang:... iako nisam bila na trkama, znam dosta o tome,tj. cujem... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pa dodji onda sa njim na utrke pa ih i gledaj malo, nemoj samo slusati o tome... :icon_thumright:
mclaren:
--- Citat: BlitzMan - 09 Lipanj, 2007, 14:34:14 ---
--- Kraj citata ---
e a njihov buraz ne vozi nista jel tako ili vozi onog zipa ?? al nije u marofu vozio ;)
--- Kraj citata ---
ciji buraz?!?! :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju