Sportski kutak > Sve vezano za utrke

kiki r1

<< < (4/7) > >>

BlitzMan:
a da mu ti nisi sestra ?? pitam enznam nista  :dontknow: al nevirujem da bi ona tu pisala

ima dobru seku :D

mclaren:
ne nisan mu sestra... vec dobra prijateljica  :headbang: a i sestru mu znan, cura je odlicna  :toothy12: :toothy9:

BlitzMan:

--- Citat: mclaren - 09 Lipanj, 2007, 00:04:10 ---ne nisan mu sestra... vec dobra prijateljica  :headbang: a i sestru mu znan, cura je odlicna  :toothy12: :toothy9:

--- Kraj citata ---

e a njihov buraz ne vozi nista jel tako ili vozi onog zipa ?? al nije u marofu vozio ;)

Kristijan_R1 klasa:

--- Citat: mclaren - 09 Lipanj, 2007, 00:04:10 ---ne nisan mu sestra... vec dobra prijateljica  :headbang: a i sestru mu znan, cura je odlicna  :toothy12: :toothy9:

--- Kraj citata ---

e pa ako si mu dobra prijateljica onda ga pzdravi,
reci mu da dodje tu na forum, da brije malo tu sa nama...

--- Citat: mclaren - 08 Lipanj, 2007, 22:37:07 ---
--- Citat: BlitzMan - 08 Lipanj, 2007, 21:45:51 ---a vidim da ga hvalis pa reko da ti nisi on ;)

--- Kraj citata ---

hehe  :laughing9: neee, ja sam cura, a hvalim ga, zato jer je dobar, valjda to smijem....

ali ne kazem ja ni da kiki nije dobar :headbang:... iako nisam bila na trkama, znam dosta o tome,tj. cujem... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

pa dodji onda sa njim na utrke pa ih i gledaj malo, nemoj samo slusati o tome...  :icon_thumright:

mclaren:

--- Citat: BlitzMan - 09 Lipanj, 2007, 14:34:14 ---

--- Kraj citata ---

e a njihov buraz ne vozi nista jel tako ili vozi onog zipa ?? al nije u marofu vozio ;)

--- Kraj citata ---
ciji buraz?!?!  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju