Tehnički kutak > Garaža
GiLeRa
Ensiferum:
oki onda nek se oni na servisu malo namuce
previse gnjavim Josipa :icon_tongue:
Drnda:
semering radije nek ti u servisu promijene, placeni su za to... jer ne zelim petljati oko mikroremena.. a kakav novi spuh ti daju besplatno, o cemu ti.. zar ti se opet javilo da ti pusta na spoju sa cilindrom plinove?
i dali tko zna ovo, njemu ima trag ulja, izgleda kao da istjece iz rupe u koju se navija svjecka i masno je ispod po nosacu makine...
Ensiferum:
ma briga me, glavno da meni stize ganc novi auspuh specijalno za mene sad ce i slika za ono ulje mislim da se na njoj bolje vidi
cini se da san nekako satro taj dio pa pusta pitaj boga nean pojma. stas govorit majstor sam za unistit sve :frajer:
iman i sliku ispod sica da i nju stavin ?
i dali tko zna ovo, njemu ima trag ulja, izgleda kao da istjece iz rupe u koju se navija svjecka i masno je ispod po nosacu makine...
naovo bi i ja volio odgovor cut
Drnda:
--- Citat: Ensiferum - 25 Srpanj, 2009, 13:07:44 ---ma briga me, glavno da meni stize ganc novi auspuh specijalno za mene sad ce i slika za ono ulje mislim da se na njoj bolje vidi
cini se da san nekako satro taj dio pa pusta pitaj boga nean pojma. stas govorist majstor sam za unistit sve :frajer:
iman i sliku ispod sica da i nju stavin ?
--- Kraj citata ---
stavi onu ispod sica, koja pokazuje odakle se vidi trag ulja...
Ensiferum:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju