Tehnički kutak > Garaža

GiLeRa

<< < (3/12) > >>

Ensiferum:
Sad cemo izvadit rolice pa izvagat i uzet teze
Drnda reka da bi trealo pola grama teze
nadan se da vise nece ni pistit  :jerk:

dino gp1:
Što se tiče MHR replice i malossi sporta odgovoriti ću tu da bzvz. ne pišemo u Antaresovoj temi, možeš ti slobodno uzeti replicu kit ali rijetki ljudi su zadovoljni sa kombinacijom mhr replica kit i mhr replica spuh (a zadovoljni su jer vjerojatno nisu nikad imali jači spuh na replici tipa shot, 4 race) tako da bih ja preporučio ipak malossi sport :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: dino gp1 - 24 Srpanj, 2009, 18:30:05 ---Što se tiče MHR replice i malossi sporta odgovoriti ću tu da bzvz. ne pišemo u Antaresovoj temi, možeš ti slobodno uzeti replicu kit ali rijetki ljudi su zadovoljni sa kombinacijom mhr replica kit i mhr replica spuh (a zadovoljni su jer vjerojatno nisu nikad imali jači spuh na replici tipa shot, 4 race) tako da bih ja preporučio ipak malossi sport :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

To stoji kaj si napisao, ali ipak postoje (iako mali broj) ljudi kojima bi ta kombinacija odgovarala.
Puno kilometara rade, trebaju trajan i relativno tih skuter koji nece puno trosit, koji ce imat dosta momenta na kretanju sa semafora.....

Ja se "motam" negdje izmedju tih razmisljanja pa sam se nasao sa Yasuni R koji je na pola puta izmedju replike i narda.

P.S.
bolje da ne znas koji spuh mi se motao po glavi ovih dana (za repliku kit), ali sam ipak odustao od kupnje

dino gp1:

--- Citat: 3alfa3 - 24 Srpanj, 2009, 18:50:06 ---To stoji kaj si napisao, ali ipak postoje (iako mali broj) ljudi kojima bi ta kombinacija odgovarala.
Puno kilometara rade, trebaju trajan i relativno tih skuter koji nece puno trosit, koji ce imat dosta momenta na kretanju sa semafora.....

Ja se "motam" negdje izmedju tih razmisljanja pa sam se nasao sa Yasuni R koji je na pola puta izmedju replike i narda.

P.S.
bolje da ne znas koji spuh mi se motao po glavi ovih dana (za repliku kit), ali sam ipak odustao od kupnje

--- Kraj citata ---

Da nije možda onaj leovince novi :icon_biggrin:

Iskreno ja ne bi ni uzimao shota da mi replica spuh nije napukao, meni isto više odgovara kada je skuter tiši i manje troši, još ovu sezonu vozim midrace i onda ću vjerojatno složiti neki base setup sa spuhom tipa sc 08 :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: dino gp1 - 24 Srpanj, 2009, 18:57:55 ---Da nije možda onaj leovince novi :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Firmu si pogodio, ali model nisi. Ovaj koji sam planirao stavit je slabiji od tog GPa!!!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju