Općenito > Slike i filmovi o skuterima
pežo tjunirani modificirani,malossi tem 2...sve zivo
Josip-zg:
--- Citat: _aerox_ - 31 Srpanj, 2009, 02:02:19 ---ima tt,lakse rolice,zadnji far str8 briem karbonski,sad planira decko i kit kupit od mene...bar sam tako cuo price po kvartu,da ce on kupit malossi sport s mog aeroxa da stavi na svoj speedy,hahaha..al ofc s blokadama,inace to nie to :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
efo i mene nakon dugog vremena
heh
:laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
SlowRider:
--- Citat: Josip-zg - 01 Kolovoz, 2009, 03:47:38 ---aaaa i kit misli stavljat
:laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
decko ce sloziti dobar i dug popis dijelova, i na kraju ce pisati "tvornicke blokade". Barem ce biti unikatan :glasses9:
dino gp1:
--- Citat: _aerox_ - 31 Srpanj, 2009, 03:06:45 ---cek prvo je moj na redu...ima doma neke maljosi naljepnice,pa ce mi to zaljepit,briem da cu ic nekih 40km/h na sat vise :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Imam ti ja doma još tri, to bi bilo sve skupa 6 malossi naljepnica, to je najmanje 70 km/h a ako ih dobro uštelaš (pravilno zaljepiš) i preko 80 km/h :laughing1: :laughing1: :laughing1:
MotoManijak:
decki taj postize tolku brzinu da ce si morat abs ugradit na skuter.ma idiot .i on je sad tuner.hahaha :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing6: :laughing6: :laughing3: :laughing3: :laughing11: :toothy9: :toothy9:
dino gp1:
--- Citat: MotoManijak - 01 Kolovoz, 2009, 09:39:09 ---decki taj postize tolku brzinu da ce si morat abs ugradit na skuter.ma idiot .i on je sad tuner.hahaha :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing6: :laughing6: :laughing3: :laughing3: :laughing11: :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
Ne bi me čudilo da se zaposli u malossi i tamo slaže skutere, takvo znanje se cijeni :laughing9: :laughing9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju