Tehnički kutak > Styling skutera
zatamljivanje vizira
Lunist:
--- Citat: 3alfa3 - 23 Srpanj, 2009, 20:28:20 ---Koliko sam shvatio, takva rjesenja su uvijek losa i zavrse neslavno.
Kupi tamni vizir
--- Kraj citata ---
za kratko razdoblje ovo je odlicno rjesenje,zapravo i za dugo,kad se zalijepi drzi dok ne odlijepis
andy:
--- Citat: 3alfa3 - 23 Srpanj, 2009, 20:28:20 ---Koliko sam shvatio, takva rjesenja su uvijek losa i zavrse neslavno.
Kupi tamni vizir
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Alfa vam je sve rekao a ja sam i probao i moš prekrižit, lakše kupit vizir zatamnjeni... A inače fen ti treba jer foliju namočiš vodom u kojoj ima onog pura il tak nečeg za pranje suđa i onda staviš na vizir foliju i fenom pušeš da se osuši sve i folija primi, a mokro mora bit da moš lako izravnat postepeno neravnine i da se ravnomjerno primi i da liči na nešta a foliju ravnaš stiroporom il tak nečim finim... :icon_thumright:
GUGY:
Ovakva ili slična tema je več bila... Uglavnom ta folija se nemože lijepit na plastične materijale jer če kemijski reagirat lijepilo sa plastikom na suncu i onda ništa ni od folije ni vizira.... Tako su meni rekli u radioni gdje lijepe 3M i ostale folije.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju