Tehnički kutak > Tuning skutera
Peugeot elyseo 50 prijenos prijenos problem
trucker tga:
Pozdrav svima.
Imam problem sa prijenosom na elyseo-u.Ubrzavanje i krajna brzina su u redu,ali problem se događa kad se vozim i kad dolazi uzbrdica kada mi brzina počne padati i kad brzina padne na 45 km/h.Onda se desi da mi prijenos ne prebaci u niži stupanj nego ga drži u višem stupnju sve dok ne padne na 35-40 km/h,onda prebaci i sve je ok dok opet ne dođem na uzbrdicu.
Rolice sam mijenja prije 3000 km ali nedavno sam ih vadio i vidio da imaju crte po sebi,ali ne sve nego samo dvije.
Da li bi trebao možda zamjeniti i feder jer skuter ima 10000 km i sve je na njemu serijski.
Novi sam na forumu pa se ispričavam ako nisam možda dobro postavio temu.
Zahvaljujem.
radomir.g:
Stavi malo lakse rolnice...Nekih 8g
trucker tga:
Hvala.
Probat ću sa lakšim rolicama.
Do nedavno je bilo sve u redu kad sam se sam vozio uz 8% brdo išao je 45 bez problrma,a kad mi se ovo počelo dešavati ide jedva 30.prekasno prebaci i onda više nema snage da drži konstantno brzinu nego ide u brdo 30 i vrti ko lud.
pozz
trucker tga:
Danas sam stavio rolice od 6,5 grama.Skuter se super ponaša,ubrzanje je bolje a i krajnja brzina mi je ostala ista 75 km/h.
Ja mislim daje to za Peugeota na kojem je sve serijski zadovoljavajuče.
Pozz!!! :toothy9: :toothy12: :toothy9:
radomir.g:
LC serijala treba bez problema gaziti 80 al dobro... Mozda ti je remen malo potrosen i auspuh malo zastopan i to ti je taman to :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju