Općenito > Oprema
MOTO OPREMA
musa007:
[email protected]
Ako može par navoda provjerenih marki jakni i općenito opreme.
Naime imam Oversideovu jaknu od cordure i propušta. Nisam ju imao ni 8 mjeseci i počela mi je prokišnjavati i propuštati vjetar. Pošto sad moram kupovati drugu ne bih htio počinit istu grešku i dat 1 500 kn za nešto što nevrijedi ni kune.
dino gp1:
--- Citat: musa007 - 22 Srpanj, 2009, 14:03:58 ---šta da pošaljem životopis?? Logiro sam se i što još trebam...
--- Kraj citata ---
Ako imaš volje predstaviti se ovdje http://www.mojskuter.com/forum/index.php?board=3.0 :icon_biggrin:
NIJE obavezno :icon_thumright:
musa007:
znači ništ od opreme,, a gdje bi mogao u Rijeci napraviti kvalitetan city tuning, zna li itko, a da je voljan pomoći i podijeliti tu info sa mnom i ostalima??
dino gp1:
--- Citat: musa007 - 24 Srpanj, 2009, 10:45:17 ---znači ništ od opreme,, a gdje bi mogao u Rijeci napraviti kvalitetan city tuning, zna li itko, a da je voljan pomoći i podijeliti tu info sa mnom i ostalima??
--- Kraj citata ---
Mali moto preporučam, ljudi rade kvalitetno svoj posao :icon_thumright:
musa007:
što ...samo dođem i kažem što bi htjeo i oni to naprave ( mislim imaju li kitove(Malossi sport), auspuhe, variomate(Malossi 2000)...itd.. sve što ulazi u city tuning ), e da i primjetio sam da su oni orijentirani više na yamahu...ja vozim peugeota...
E i znaš li možda..može li se kod njih napraviti i blokada, pa da sve riješim na jednom mjestu???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju