Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
nedjelja 26. 7. kod Haca u Gradisku - PROPALO
hac:
--- Citat: veka84sb - 27 Srpanj, 2009, 14:11:42 ---Ma hac nista dok se ne skupi staro drustvo... ;)
--- Kraj citata ---
e da,odem ja solo na stazu malo se ispuhat al nije to to,bolje kd je ekipa pa po stazi lagano,poslje kavica........btw,malo sam radio na trekkeru a i na sebi tak da sam spustio dosta vrijeme na stazi tak da idući meet skidam kristijana sa No.01. :icon_biggrin:
veka84sb:
--- Citat: hac - 27 Srpanj, 2009, 20:20:53 ---e da,odem ja solo na stazu malo se ispuhat al nije to to,bolje kd je ekipa pa po stazi lagano,poslje kavica........btw,malo sam radio na trekkeru a i na sebi tak da sam spustio dosta vrijeme na stazi tak da idući meet skidam kristijana sa No.01. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
uuuu vidim ja da ce to biti obavezno za gledati :)))))
evo bas sada nesta sa kristijanom se dopisujem na PM ,malo mi je problem ovaj i iduci vikend jer imama svatove i Mađarsku ali smislit cemo nesta.
kristijanSR70:
ako mjenjam skuter bit cu No.1 ja ali od ozada hahaha, ma trebace tu ustelavanja a onda napad na Haca, uspud da hocu mogu kupit sve potrebno za race klasu nekih 10 000kn pa nek Hac proba :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
vuk:
--- Citat: veka84sb - 27 Srpanj, 2009, 21:51:27 ---uuuu vidim ja da ce to biti obavezno za gledati :)))))
evo bas sada nesta sa kristijanom se dopisujem na PM ,malo mi je problem ovaj i iduci vikend jer imama svatove i Mađarsku ali smislit cemo nesta.
--- Kraj citata ---
ženiš se a meni nisi reko :ludzbunj:
veka84sb:
:violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1:
Nemoj zaje*** znas da mi se sestricna udaje!
e da idi radi nesta korisno ...sarafaj Apriliu ili zuri u sunce ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju