Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

nedjelja 26. 7. kod Haca u Gradisku - PROPALO

<< < (13/21) > >>

zich:

--- Citat: dino_sk - 25 Srpanj, 2009, 12:52:10 ---ja idem 100% , zagrepcani javite gdje se nađemo , moze na ulazu u sisak , ima omw-ova benzinska s desne strane
sam u koliko sati ?

--- Kraj citata ---

ja sam da se4 krene ujutro vec oko 7, najkasnije 8.

treba nam sat vremena do siska.

jos se sve cujemo i dogovorimo

DeLUX:
dajte neki plan puta i kolko stajanja ima do tamo i kolko kilometara...ajmo malo informacija  :drunken_smilie:

zich:

--- Citat: DeLUX - 25 Srpanj, 2009, 13:15:12 ---dajte neki plan puta i kolko stajanja ima do tamo i kolko kilometara...ajmo malo informacija  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

zbog tebe stajanje na svakoj benzinskoj  :toothy12:

s time da nosimo par boca sa chorbom za svaki slucaj

stajemo prvi put sigurno u Sisku (moze prije toga u Gorici ili Lekeniku),  idemo na Popovacu, pa na Kutinu, Novska, Okucani i u Staroj Gradisci smo, to su u biti i stanice

to je otprilike ruta od 170 kilometara iz centra Zagreba

dino_sk:
 dobio sam spuh i multivar od majica  :toothy10: :toothy10:  
ps. ponesite čepiće za uši jer stage6 prdi na sve strane  :toothy12: :toothy12:

zich eo ti moj broj mobitela 099 672 1765
pa mi javite kad budete u žažini posaljes mi poruku samo i ja dođem jer mi treba nekih 10min do benzinske

R@kija:

--- Citat: dino_sk - 25 Srpanj, 2009, 13:34:31 --- dobio sam spuh i multivar od majica  :toothy10: :toothy10: 
ps. ponesite čepiće za uši jer stage6 prdi na sve strane :toothy12: :toothy12:

zich eo ti moj broj mobitela 099 672 1765
pa mi javite kad budete u žažini posaljes mi poruku samo i ja dođem jer mi treba nekih 10min do benzinske

--- Kraj citata ---

a da..al uzmi ti i sebi cepice jer ak DeLux sa svojim dojde nebudes cul ni svog runnera ni spuh samo njegovog runnera..ahhahha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju