Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
nedjelja 26. 7. kod Haca u Gradisku - PROPALO
zich:
--- Citat: dino_sk - 25 Srpanj, 2009, 12:52:10 ---ja idem 100% , zagrepcani javite gdje se nađemo , moze na ulazu u sisak , ima omw-ova benzinska s desne strane
sam u koliko sati ?
--- Kraj citata ---
ja sam da se4 krene ujutro vec oko 7, najkasnije 8.
treba nam sat vremena do siska.
jos se sve cujemo i dogovorimo
DeLUX:
dajte neki plan puta i kolko stajanja ima do tamo i kolko kilometara...ajmo malo informacija :drunken_smilie:
zich:
--- Citat: DeLUX - 25 Srpanj, 2009, 13:15:12 ---dajte neki plan puta i kolko stajanja ima do tamo i kolko kilometara...ajmo malo informacija :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
zbog tebe stajanje na svakoj benzinskoj :toothy12:
s time da nosimo par boca sa chorbom za svaki slucaj
stajemo prvi put sigurno u Sisku (moze prije toga u Gorici ili Lekeniku), idemo na Popovacu, pa na Kutinu, Novska, Okucani i u Staroj Gradisci smo, to su u biti i stanice
to je otprilike ruta od 170 kilometara iz centra Zagreba
dino_sk:
dobio sam spuh i multivar od majica :toothy10: :toothy10:
ps. ponesite čepiće za uši jer stage6 prdi na sve strane :toothy12: :toothy12:
zich eo ti moj broj mobitela 099 672 1765
pa mi javite kad budete u žažini posaljes mi poruku samo i ja dođem jer mi treba nekih 10min do benzinske
R@kija:
--- Citat: dino_sk - 25 Srpanj, 2009, 13:34:31 --- dobio sam spuh i multivar od majica :toothy10: :toothy10:
ps. ponesite čepiće za uši jer stage6 prdi na sve strane :toothy12: :toothy12:
zich eo ti moj broj mobitela 099 672 1765
pa mi javite kad budete u žažini posaljes mi poruku samo i ja dođem jer mi treba nekih 10min do benzinske
--- Kraj citata ---
a da..al uzmi ti i sebi cepice jer ak DeLux sa svojim dojde nebudes cul ni svog runnera ni spuh samo njegovog runnera..ahhahha
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju